Hirdetés

Hirdetés

Nagy Bence verés nélkül, emelt fővel búcsúzott

Cívishír

2017.02.10. 17:45

Nagy Bence verés nélkül, emelt fővel búcsúzott
Vajon ezt a Nagy Bence-találatot sem látták a pontozók? (Fotó: Cívishír)

Három magyarért szoríthat szombaton a debreceni publikum.

Hirdetés

Hirdetés

Egyetlen debreceni maradt állva péntekre a 24 nemzet kiválóságait felvonultató Bocskai-emlékversenyen. A nehézsúlyú Nagy Bence szerdán és csütörtökön is parádés teljesítménnyel jutott tovább, reméltük, hogy péntekre is marad benne erő. Sajnos a korábbi két kemény meccs sokat kivette belőle, és a horvát Toni Filipi elleni ringcsatában már fáradtan mozgott. Igaz, a horvát sem volt semmivel hatékonyabb, a sok dulakodással tarkított ökölharc végén – talán az elfogultság végett? – mi Bencét láttuk jobbnak, de az öt bíró közül csak egy gondolta így, négy a horvátot ítélte jobbnak.

Ezzel együtt Nagy Bence előtt le a kalappal, hiszen másodállású bokszolóként állhat majd dobogóra szombaton, és ennek tükrében a bronzérem felér egy arannyal!

A debreceni Bocskai-emlékverseny döntői szombaton délután 15 órakor kezdődnek az Oláh Gábor utcai sportcsarnok. Három magyarért szoríthat a hajdúsági publikum. Erdei Zsolt két „aprósága”, a 49 kg-os Virbán Gábor, valamint az 52 kg-os Szaka István mellett az egri Könnyű Richárd (64 kg) tör babérokra.

Galéria

DVSCökölvívásBocskai-emlékverseny

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.