Hirdetés

Hirdetés

Kemény debreceniek: száz percig ütnek-rúgnak

Cívishír

2019.01.25. 16:25

Kemény debreceniek: száz percig ütnek-rúgnak
(Fotó: DTKK SE)

Badacsonyi Attila és csapata nagy fába vágja a fejszéjét.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Tradicionális Kyokushin Karate Sportegyesületben (DTKK SE) szeretik a kihívásokat, és most egy rendkívüli próbatételre vállalkoznak.

Aki egy kicsit is jártas a küzdősportok világában, az tudja, hogy a kyokushin karate az egyik legkeményebb harcművészet, mely a tradíciókon alapszik

- vallja Badacsonyi Attila, az egyesület vezetője, aki 33 éve kezdett el karatézni és 16 éve tart edzéseket, jelenleg a Vágóhíd u.3/a alatt, ahol a hét minden napján folynak a tréningek az ovis korcsoporttól a szeniorokig, természetesen bontásban.

Mindig is szerettem a kihívásokat, a nyáron harminc fővel körbetekertük a Balatont, több őrült futáson is résztvettünk, illetve nálunk már hagyomány, hogy minden évet az aktuális számú ütéssel, illetve rúgással köszöntjük. Az ideit 2019 ütéssel és 2019 rúgással. Legújabb és egyben az egyik legnehezebb próbatételünk 2019. február 3-án, vasárnap 10 órától lesz,  amikor 100x1 percet fogunk zsákolni tanítványaimmal. Aki már zsákolt életében, az tudjam hogy ez egy nagyon nehéz vállalkozás, de bízom benne, hogy ezt is sikeresen teljesítjük

- fogalmazott Badacsonyi Attila, aki hozzátette, hogy a programjuk nyílt,  tehát mindenkit szeretettel várnak, aki érdeklődik a küzdősportok iránt és szeretné biztatni a karatésokat.

 

sportkarate

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.