Hirdetés

Kezdődik! Aki kihagyja, várhat rá egy újabb évet!

2017.02.08. 10:03

Kezdődik! Aki kihagyja, várhat rá egy újabb évet!

Debreceniekért is izgulhatunk a Bocskai-emlékversenyen.

Hirdetés

Bombaerős mezőny, 24 ország mintegy 170 sportolója vesz részt a szerdán kezdődő 61. Bocskai István nemzetközi ökölvívó-emlékversenyen. A Bocskai az év első komoly nemzetközi megmérettetése a nemzetközi naptárban, és az egyetlen elit viadal Magyarországon. Aki kihagyja, várhat rá egy újabb évet!

Európa-, világ- és olimpiai bajnoki érmesek egész sora lép szorítóba.

A cívisvárosban próbál babérokra törni Kína, Lengyelország, Ukrajna, Anglia, Wales, Csehország, Fehéroroszország, Grúzia, Németország, Oroszország, Törökország, Szlovákia, Szlovénia, Izrael, Örményország ütős csapata, nem lesz tehát könnyű dolguk a magyaroknak talpon maradni szombatig, amikor a döntőket játsszák az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban.

Nem csak szombaton érdemes kilátogatni a versenyre, hiszen - a korábbi évek tapasztalatai alapján -annak selejtezői is parádés meccseket hoznak.

A hajdúsámsoni Varga Miklós az egyik nagy közönségkedvenc Debrecenben  (Fotó: mti)

Debreceniekért is szurkolhatunk!

A 2016-ban némi meglepetésre bronzéremig jutó Nagy Bencének (90 kg) idén is vérmes reményei lehetnek, de ha csak ha a tavalyi formáját nyújtja, vagy még annál is jobbat. Ugyancsak a DVSC-nek próbál dicsőséget szerezni Bernáth Attila (49 kg), Szűcs Roland (60 kg) és Tóth Ádám (75 kg) is, ők is megmutathatják, mi rejlik az öklükben.

Ezen a Bocskain a hölgyek is lehetőséget kapnak, de csak a három olimpiai súlycsoportban. Nagy Angéla a 60 kg-ban, Pallás Szimonetta pedig a 75 kg-ban köszön be. Mindkét DVSC-s lánynak van már nemzetközi tapasztalata, de utánpótlás korosztályban. Most kiderül, mire jók a lányok a felnőtt nemzetközi élmezőnyben! 

A 61. Bocskai emlékverseny február 8-án, szerdán a selejtezőkkel kezdődik a debreceni Oláh Gábor utcai sportcsarnokban, az elődöntőket pénteken, a döntőket pedig szombaton rendezik meg. 

A Bocskai-emlékverseny programja:
Debrecen, Oláh Gábor utcai sportcsarnok, február 8-11.
Február 8., szerda, 15 óra: selejtezők (17 órától megnyitó ünnepség)
Február 9., csütörtök, 14 óra: selejtezők
Február 10., péntek, 14 óra: elődöntők
Február 11., szombat, 15 óra: döntők 
Jegyár
Napijegy: 600 forint (diákigazolvánnyal 300 forint)
Bérlet: 1200 forint
A 14 éven aluliaknak és a nyugdíjasoknak a belépés ingyenes.
ökölvívásBocskai-emlékverseny

Szóljon hozzá!

Hirdetés