Hirdetés

Kamu szupermodell lábai előtt hevertek a londoni divathéten

civishir.hu

2019.03.01. 18:03

Kamu szupermodell lábai előtt hevertek a londoni divathéten

Az év átverése.

Hirdetés

Hirdetés

Íme, egy szenzációs történet, amit az Index szúrt ki és arról szól, miként is hekkelte meg pár vicces kedvű youtuber London egyik legrangosabb divateseményét és hogyan juttatták be legkevésbé sem divatos haverjukat Európa egyik legelitebb, legstílusosabb összejövetelére.

Ő Maximillian Bucharest, egyenesen Bukarestből. A divat világának poétikusan ifjú üstököse, aki alapjaiban rendít meg minden tradíciót! Nem hallott még róla?

Persze hogy nem, hiszen nem létezik: pontosabban tréfás kedvű youtuberek találták ki, akik a lehető leghülyébb cuccokba öltöztették fel egy haverjukat, és belökték a londoni divatshow közepébe, hátha valaki elhiszi, hogy tényleg híresség. 

– Ez itt a haverunk, Max. Nem híres és nem is modell. Akkor miért akartak az emberek vele fotózkodni? – teszik fel a kérdést az akciót dokumentáló videó elején. A srácok úgy döntöttek, hogy belevágnak egy kísérletbe. Vajon bejuthat egy random, angol srác a lehető legrusnyább szerelésben a londoni Fashion Week-re? Ráadásul mindezt egy nap alatt.

Nos, a kisfilm tanúsága szerint sikerült, mégpedig nemis akárhogy. Maximillian Bucharest fiktív, ám annál extravagánsabb és meghökkentőbb figurája minden bizonnyal a lehető legkevesebb összeköttetéssel és a lehető legolcsóbb öltözékben érkezett a helyszínre, mégsem kellett sokáig várni a figyelemre, az emberek csak úgy kapkodták a fejüket.
átverésLondoni divathét

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.