Hirdetés

Leköcsögözte a hajdú-bihari MSZP-s Gaskót

hvg.hu

2017.03.29. 12:42

Leköcsögözte a hajdú-bihari MSZP-s Gaskót
Bangóné Borbély Ildikó

Kiakasztotta a tévének adott nyilatkozata.

Hirdetés

Hirdetés

"Akkor is leírom, ekkora köcsögöt régen láttam!" – így kommentálta az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó Gaskó István ATV-nek adott interjúját.

A hvg.hu felidézi, hogy Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a Liga Szakszervezetek volt vezetője milliókért vásárolt berendezési tárgyakat az irodájába, többek között 320 ezerért egy faliórát, függönyöket közel 6 millóért és egyedi tárgyalóasztalokat 7 millió forintért. Gaskó a hírről beszámoló Blikknek azt mondta, szerinte még így is szerény volt a bútorzat, de szerinte "ez dukál" egy országos szintű érdekvédelmi szervezetnek.

Gaskót az ATV-ben is kérdezték a nagyvonalú költekezésről. Gaskó kifejtette, hogy a szakszervezeti tagok mindig helybenhagyták a költéseket, amiket eléjük tártak, a 320 ezres falióráról pedig azt mondta:

Ez nem drága, ez a legolcsóbb falióra ebben a kategóriában.

Arra, hogy a műsorvezető Krug Emília hozzátette, neki ötezres faliórája van otthon, Gaskó annyit reagált:

"Ez a maga problémája, majd lesz egyszer másik".

Gaskó a függönyök áráról azt mondta, egy háromszintes épület minden szobájának befüggönyözése igenis 6 millióba kerül. A volt szakszervezeti vezető azt is mondta, amikor nem választották újra, akkor elfogadták az elmúlt öt év pénzügyi beszámolóit is.

Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s képviselő ezen annyira felhúzta magát, hogy a Facebook-oldalára kiposztolta az ATV cikkét, amelyhez megjegyzést is írt:

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.