Hirdetés

Hirdetés

Az MSZP jó nője kilépett - bomlik a párt?

népszava.hu

2017.01.31. 15:29

Az MSZP jó nője kilépett - bomlik a párt?
Demeter Márta (Fotó: MSZP)

Az okát még nem tudni.

Hirdetés

Hirdetés

Demeter Márta kilépett az MSZP-frakcióból - értesült a Népszava.

Demeter Márta 2014 óta országgyűlési képviselő, 2012 márciusától az MSZP országos elnökségének tagja, korábban az önkormányzati választásokon indult Zuglóban, jelenleg a kőbányai pártszervezet alelnöke. Tagja az MSZP Biztonságpolitikai tagozatának, Nőtagozatának, Ifjúsági tagozatának és Pedagógus tagozatának is. A Gábor Dénes Főiskolán műszaki-informatika szak, biztonságszervező szakirány végzett, de van politológiai ismerete is a Zsigmond Király Főiskoláról. Jelenleg tanulmányait a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán, biztonság- és védelempolitika szakon folytatja - írja a Népszava.

MSZP: Mondjon le!

Az ellenzéki párt keddi, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, sajnálattal értesültek a kilépésről, ugyanakkor emlékeztették a képviselőnőt, hogy parlamenti mandátumát az MSZP szavazóitól kapta, ezért vissza kell adnia képviselői helyét, hogy azt továbbra is egy MSZP-s politikus tölthesse be.

Mint írták, remélik, hogy Demeter Márta megfontolja ezt a körülményt "és tiszteli annyira a választók akaratát, hogy a tőlük kapott felelősségteljes megbízatással együtt a parlamenti mandátumáról is lemond".

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.