Hirdetés

Hirdetés

Komoly erősítést hajtott végre a debreceni gárda

2016.08.25. 15:20

Komoly erősítést hajtott végre a debreceni gárda
(Fotó: illusztráció)

Ha most nem jut fel a DEAC, akkor soha!

Hirdetés

Hirdetés

A csalódást keltő legutóbbi szezon után komolyan megerősítették a DEAC-ot. Becsky István klubelnök beszámolt arról, hogy nagyon komoly tervekkel vág neki a következő szezonnak a csapat, amelynek egyértelmű célja a feljutás a legmagasabb osztályba.

A klub vezetősége a nyári holtszezonban nem tétlenkedett. A gárda irányítását a volt nyíregyházi mesterre, Ferenczi Tamásra bízták, aki segítője Horváth Imre lesz másodedzőként. Mindkét szakemberrel egy szezonra szóló megállapodást kötöttek, amely feljutás esetén automatikusan meghosszabbodik.

Játékos fronton is komoly erősítés zajlott: DEAC-ban folytatja pályafutását a Szeged korábbi válogatott bedobója, Molnár András és a Körmend erőcsatára, Farkas Attila. Nyíregyházáról visszatér Lajsz Gergely, Tiszaújvárosból pedig Varga Ádám érkezik. Végül az egyik legjobb, Magyarországon játszó irányító, a szlovén Brane Szavics is Debrecenben folytatja.

Amint azt Becsky István klubelnök a Cívishírnek elmondta, a DEAC-os tervekről a 3x3-as World Tour Masters verseny, majd az azt követő az 3x3-as U18-as Európa Bajnokság (szeptember 7-11.) után sajtótájékoztatón számol be bővebben.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.