Hirdetés

Hirdetés

Bajnokok Ligája: sztárcsapatok látogatnak Berettyóújfaluba!

2019.10.02. 16:01

Bajnokok Ligája: sztárcsapatok látogatnak Berettyóújfaluba!
Komoly erőpróba vár az ujfalui legénységre (Fotó: berettyotv.hu)

Óriási lépés ez a Mezei-Villnek és az egész magyar futsalnak.

Hirdetés

Hirdetés

Az MVFC Berettyóújfalu futsalcsapata magyar bajnokként indulhat a UEFA által rendezett bajnokok ligájában. Az egyesület megpályázta és megnyerte a 4. csoportkör küzdelmeinek lebonyolítását.

A magyar bajnok három sztárcsapattal mérkőzik meg, a kazah Kairat- Almaty, a spanyol ElPozo Murcia és az orosz SC KPRF is magasan jegyzet alakulat ebben a sportágban.

A mérkőzéseket 2019. október 8., 9. és 11-én rendezik a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. A találkozókra a jegyek 2000 forintba kerülnek, a háromnapos bérlet 4500 forint.

Úgy gondolom, hogy nem mindennapi dolog, hogy itt Berettyóújfaluban ilyen szintű csapatokkal találkozunk, mint a Kairat Almaty, az ElPozo Murcia vagy akár az orosz második helyezett. Mindenképpen úgy gondolom, hogy óriási lépés ez a Mezei-Villnek és az egész magyar futsalnak, hogy ezek a csapatok itt, Magyarországon megmérkőznek velünk. Nyilvánvalóan ők a világ elitjét képviselik kitűnő brazil és spanyol játékosokkal. Ettől függetlenül nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára ellenük

- fogadkozott Gál István, az MVFC egyik legrutinosabb játékosa.

 

 

BerettyóújfalufutsalMEZEI-VILL

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.