Hirdetés

Hirdetés

Nagy derbi lesz a Hódosban!

www.realteamkupa.hu

2017.12.29. 21:43

Nagy derbi lesz a Hódosban!

Utolsó napjához érkezik a Real Team kispályás focitorna Debrecenben.

Hirdetés

Hirdetés

Hibátlanul zárt a Tutti Gelati Kávézó, második helyen végzett a Real Team FC, érvényesítette a papírformát az Aramis SE-Mad Dogs, továbblépett a FAG Hungary. Címvédőhöz méltón szerepelt a Viktor Security, éppen csak továbbjutott a 3909 Mád! 

Mind a három meccsét megnyerte a Tutti Gelati Kávézó, amelyben elsősorban Volent Roland és Egle László villogott. A Real Team FC az első két meccsét megnyerte, így az utolsó meccstől függetlenül biztosították helyüket a középdöntőben. A négyes kieső helyein a Taskó Autó és az Agroméra Team együttesei végeztek. 

A H csoportban esélyeshez méltó játékot mutatott, a maximális pontot begyűjtve masírozott az egyenes kieséses szakaszba az Aramis SE-Mad Dogs. Mögöttük két győzelmet gyűjtve kvalifikálta magát a középdöntőbe a FAG Hungary gárdája, akik a Szuper Divatáruházat és a becsülettel küzdő, a közönség szimpátiáját élvező Hedge Hair-Amazon lánycsapatot utasították maguk mögé.

Az I csoportban is érvényesült a papírforma, az utóbbi két évben tornagyőztes Viktor Security 9 pontot szerezve végzett a négyes élén. Nagy küzdelem volt a másik továbbjutó helyért, amelyet csak több rúgott góljának köszönhetően érdemelt ki a 3909 Mád együttese. Csak egy gól híányzott a Panel Centrum továbblépéséhez, a kvartett végén pedi a BW Costa zárt.

A szombati döntőn reggel 8 órakor kezdődnek a küzdelmek, az első összecsapást a Damasztor Kft. és a Buga Team vívja.
Real Team-kupa

Szóljon hozzá!

.