Hirdetés

Sztárfellépő érkezik a debreceni megnyitóra!

MTI

2018.06.15. 19:19

Sztárfellépő érkezik a debreceni megnyitóra!
A horvát duó a kijevi döntőn (Fotó: Facebook / 2CELLOS)

A Real–Liverpool után a női kézilabda junior-vb-én zenélnek.

Hirdetés

Novák András, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) főtitkára kijelentette, felnőtt színvonalú lesz a júliusi, debreceni női junior világbajnokság szervezése. „A munka tavaly nyár óta zajlik, szeretnénk igazán emlékezetes tornát rendezni, minél több magyar győzelemmel, és céljaink szerint felnőtt színvonalú lesz a vb” – nyilatkozta a sportvezető pénteken az MKSZ honlapján. Hozzátette, a szurkolói falu már most látogatható a hajdúsági megyeszékhelyen, és reményeik szerint két hét múlva sokan ott nézik majd az oroszországi labdarúgó-világbajnokság találkozóit az óriáskivetítőn, a csarnokban pedig drukkolnak majd a magyar csapatnak.

A világbajnokság július 1-jén kezdődik és 14-ig tart, a megnyitóünnepség sztárfellépője a horvát 2CELLOS lesz, amely a Real Madrid-FC Liverpool labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőn is fellépett.

A magyar juniorválogatott csütörtöktől szombatig – Hollandia, Franciaország és Ukrajna társaságában – részt vesz a vb főpróbájának számító Négy Nemzet Tornáján a debreceni Főnix Csarnokban, majd jövő pénteken és szombaton Szlovéniával mérkőzik Siófokon.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

.