Hirdetés

Hirdetés

A pontkirály Debrecenben csillagászati összeget kért

2019.09.02. 12:08

A pontkirály Debrecenben csillagászati összeget kért
Hugo Turcotte Dunaújvárosban folytatja (Fotó: Cívishír)

Már csak a szépre és jóra emlékszik.

Hirdetés

Hirdetés

Hugo Turcotte az egyik legjobb játékos az Erste Ligában. A 28 éves kanadai immár a negyedik szezonját kezdi a magyar bázisú nemzetközi bajnokságban, és eddig a “legrosszabb” idényében is pont/meccsen átlagolt. Aztán legutóbb Debrecenben 40 alapszakasz-mérkőzésen 28 gólt és 41 asszisztot, azaz 69 pontot szedett össze, ami pontkirályi címet ért. Ezután a középszakaszban és a playoffban sem állt le, így végül több mint 80 egységgel örvendeztette meg a DEAC szurkolóit.

A kérdés adta magát: ha ilyen jól ment a játék a debreceni egyetemi csapatban, miért nem maradt?

Összességében nagyszerű szezonunk volt a csapattal, én magam is nagyon élveztem a játékot. A város, a csapattársaim, a szakmai stáb és menedzsment jól bánt velem, köszönettel tartozom nekik az előző évért. Valóban csak jókat tudok mondani az egész klubról és mindenről, de ez most másként alakult

- mondta a Dunaújvárosra szerződött kanadai kiválóság a jegkorongblog.hu-nak.

Nos, „másként alakult” azt jelenti, hogy – információnk szerint – a csatár csillagászati összeget kért a folytatásért a debreceniektől. A DEAC jégkorongos vezérkara ezt a gázsit nem tudta, de nem is akarta megadni, mert nem szeretnék kitenni a csapatot a bérfeszültség romboló hatásának.

 

jégkorongDEACHugo Turcotte

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.