Hirdetés

Hirdetés

A debreceniek rendezték a cehet

debrecenihoki.hu

2019.04.29. 09:19

A debreceniek rendezték a cehet

Az új menedzsment helytállt a régiek szélhámossága miatt keletkező adósságokért.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Hoki Klub menedzsmentje kártalanította azokat az egykori játékosait, akik a DJ Team Jégkorongszervező Kft. csődbe kerülése miatt nem tudtak részt venni a 2017/18-as felnőtt bajnokságban – számol be az örvendetes hírről a klub honlapja.

Mint ismert, a DHK felnőtt csapatát működtető gazdasági társaság 2017 nyarán jelentette be, hogy anyagi források híján nem képes a csapatát tovább működtetni, ami komoly következményekkel járt a szerződtetett játékosok számára.

2017 novemberében új vezetés és Fodor András személyében új elnök érkezett a klub élére. Az új menedzsment és a Jégkorongozók Érdekvédelmi Szervezete (JÉSZ) között az MJSZ közvetítésével azonnal megindultak a tárgyalások, amelyek során megállapodás született a felek között. A játékosok lemondtak követeléseik egy részéről, ennek ellentételezéseként ígéretet kaptak arra nézve, hogy előteremtik a kártalanításhoz szükséges anyagiakat.

A menedzsment állta a szavát, a precedens értékű kártalanítás megtörtént, amivel pont került a két éve nagy vihart kavaró történet végére.

A debreceni felnőttjégkorong-élet a DEAC színeiben éledt újjá; a cseh David Musial irányítása mellett Bertáék bronzérmet szereztek az idei szezonban.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.