Hirdetés

Debrecen-Ferencváros: már csak egy tucat jegy maradt

2019.03.17. 12:14

Debrecen-Ferencváros: már csak egy tucat jegy maradt
Vajon az utolsó felvonás következik? (Fotó: Cívishír)

Az elődöntő negyedik csatáját is telt ház előtt rendezik meg.

Hirdetés

A jégkorong Erste Liga elődöntőjének vasárnap esti találkozójára elővételben szinte az összes jegy elkelt hét közben. Alig több, mint egy tucat belépő maradt a hazai szektorokba, így a helyszínen ezeket a jegyeket még meg lehet vásárolni.

A pénztárak ezúttal is a 18.30 órakor kezdődő meccs előtt egy órával nyitnak, így akinek még nincs belépője, igyekezzen!

Sajnos könnyen elképzelhető, hogy a szezon utolsó debreceni mérkőzését látjuk, hiszen az egyik fél győzelméig tartó párharcban a Ferencváros 3-0-ra vezet, így ahhoz, hogy újabb hazai találkozót rendezhessen a DEAC, a csapatnak nyernie kéne vasárnap este, majd utána idegenben is.

Valljuk be: az eddig látottak alapján erre vajmi kevés az esély, hiszen a debreceni gárdából többen sérülten játszanak, Kovács Bronson lépni is alig bír, Hugo Turcotte szombaton este is törött ujjal játszott, de mindenkinek megvan a maga baja a testével.

Ezeket a fiúkat kemény fából faragták, de az Erste Liga enyhén szólva is őrült pontvadászat. A DEAC-nak a szombati volt a 60. összecsapása szeptember dereka óta!

Szóljon hozzá!

Hirdetés