Hirdetés

Hirdetés

A csapatkapitány is aláírt Debrecenben

2019.02.11. 15:44

A csapatkapitány is aláírt Debrecenben
Berta Ákos (Fotó: Cívishír)

Tovább épül a jövő csapata.

Hirdetés

Hirdetés

Újabb kulcsjátékosával hosszabbított szerződést a DEAC Erste Ligás jégkorongcsapata, ennek értelmében további egy évig a Debreceni Egyetem együttesét erősíti Berta Ákos csapatkapitány.

Az idén főként védőként számításba vett, rangidős Berta új kontraktusa így a 2019-2020-as szezon végéig szól a DEAC-ban. Az aláírás kapcsán a rutinos hokis elmondta, nagyon öröm számára, hogy a vezetőedző a következő szezonban is számít rá.

Remélem, hogy tudom segíteni a csapatot akár támadóként, akár védőként, illetve, hogy sikeresek leszünk a play off-ban és a következő szezonban is. A védő pozícióval egyébként nincs gondom, hiszen régebben is játszottam már ezen a poszton. De bevallom, talán egy kis hiányérzetem van, hiszen nem tudok annyiszor helyzetbe kerülni, nincs annyi gólom és gólpasszom, mint a régi szép időkben, de nem panaszkodom. Mindent megteszek a csapat érdekében. Ha ezen múlik a sikerünk, akkor akár kapus is lehetek

– mondta a már utánpótlásedzőként is szárnyait bontogató Berta.

Azt már korábban bejelnetették, hogy Hetényi Zoltán és Vlagyiszlav Kulesov marad a DEAC-nál, a légiósok közül pedig legutóbb a két kiváló cseh támadó, Dominik Novotny és Jakub Izacky szerződésének meghosszabbítását jelenthette be a klub. Berta kontraktusának megtoldásával így már ötre bővült a jövőre is maradó hokisok száma. Mellettük a szakmai stábnak, David Musial vezetőedzőnek és Kecskeméti Áron másodedzőnek is bizalmat szavaztak a DEAC sportvezetői további egy évre.

 

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.