Hirdetés

Debrecenben együtt marad a szakmai stáb

2019.01.24. 12:30

Debrecenben együtt marad a szakmai stáb
Kecskeméti Áron (fotó: deac.hu)

A pályaedző is aláírt.

Hirdetés

Hirdetés

Kecskeméti Áron másodedzővel is szerződést hosszabbított a Debreceni Egyetem sportklubja. A klubvezetők tehát továbbra is bizalmat szavaztak a másodedzőként, kapusedzőként és videoelemzőként is dolgozó szaklembernek - adta hírül a deacjegkorong.hu.

Amikor augusztusban a DEAC-hoz érkeztem, még volt azért néhány kérdőjel. Nem tudtam, mi fog itt rám várni. Aztán megismertem az ittenieket, a klubban dolgozókat, a csapatot és nem utolsósorban a vezetőedzőt, és rájöttem, hogy nagyon jó helyre kerültem. Olyan emberek közé, akik mind azért dolgoznak, hogy ez a klub előrébb jusson. Jól érzem tehát magam ebben a csapatban, és élvezem a közös munkát, legfőképpen ezért döntöttem a maradás mellett. Az, hogy sikeresnek mondatom a csapatot, hogy nekünk most lehetőségünk van valamit nagyot alkotni, az nagyon sok ember közös, hatékony munkájának köszönhető

– fogalmazott a 26 éves szakember a DEAC honlapjának.

Azt néhány napja jelentették be a DEAC-nál, hogy David Musial vezetőedző is marad, a szakmai stáb tehát építgetheti a jövő csapatát, miközben a középszakasz és a rájátszás küzdelmei még komoly kihívás elé állítják az újonc gárdát ebben a szezonban. 

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.