Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sikeres webshop az online marketing segítségével

civishir.hu | 2024. 04. 18. | 10:43:29
XXX
Sikeres webshop az online marketing segítségével
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A sikeres webshophoz át kell látni a marketing komplex világát, és meg kell érteni, mi a jó marketingstratégia. Ismerni kell az e-kereskedelem marketing minden fontos aspektusát, amit a gyakorlatba át lehet ültetni. Ha szeretnél hatékonyabb lenni, és sikereket elérni ezen a téren, mindenképpen olvass tovább!

A Konverzió Mester Marketing Mesterkurzusán olyan tudást lehet szerezni, amely iránytű lesz minden olyan marketingtevékenységben, amely a webshopokat érinti. Érdemes megnézned a kurzus tartalmát, mindent tartalmaz, amire szükséged lehet.

A szükséges tudás webáruház-tulajdonosoknak

A webáruház sikeres működtetéséhez ismerni kell a Pay-Per-Click (PPC) kampányok szakértőinek titkait, és azt, hogy hogyan lehet maximális konverziót elérni online hirdetésekkel. Továbbá a SEO (keresőoptimalizálás) területén is érdemes ismereteket szerezned, amellyel jobb eredményeket lehet elérni a Google organikus találati listáin.

Az említettek mellett az e-mail marketing is fontos szerepet kap, célszerű megtanulnod, hogyan kell tervezni és végrehajtani e-mail kampányokat. Ez a lehetőség is hozzájárul az ügyfélszerzéshez és -megtartáshoz. A webáruház fejlődésének nyomon követéséhez pedig elengedhetetlen a legújabb marketing mérési eszközök és rendszerek ismerete. Ennek köszönhetően pontosan fogod látni, hogy melyik stratégia működik, és azt is, hogy hol szükséges további finomhangolás.

További fontos ismeretek

Az említettek mellett a marketingfolyamatok automatizálásával is érdemes megismerkedned. A segítségével optimalizálni lehet a hatékonyságot, hiszen energiát és időt lehet megspórolni a feladatok végzése során. Tisztában kell lenned olyan alapokkal, mint az átlagos kosárérték növelésének és a vásárlói lojalitás erősítésének módja. Mindez elengedhetetlen a siker érdekében.

A közösségi média szerepéről sem szabad megfeledkezned, hiszen a hatékony használatával lehet építeni a brandet, és segíteni lehet a webáruház növekedését. Olyan stratégiára van szükség, amely megfelel a webshop céljainak.

Mesterkurzus a siker eléréséhez

A Konverzió Mester Marketing Mesterkurzusából az említett tudást pár óra alatt meg tudod szerezni, 6 órányi tudásanyagot és 23 videót tartalmaz. Munkafüzetet is biztosítanak, hogy az elméleti ismeret implementálható legyen a gyakorlatba. 

Több tudáscsomag közül választhatsz. A Csináld Magad csomag tartalmazza a Konverzió Mester Kurzust és egy 27 oldalas munkafüzetet, kérdésekkel és feladatokkal. A Jól Jönne Egy Kis Segítség csomag az előző tartalmán kívül 60 perces online konzultációt is tartalmaz. A Gyorsítósáv az előző tartalmán kívül Facebook fiók auditot és Google Ads fiók auditot is biztosít. Ráadásul 100 százalékos garanciát is vállalnak a képzésre. Nézd meg a Mesterkurzust, és szerezz meg minden tudást pár óra alatt!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Melléképület égett Balmazújvárosban
Melléképület égett Balmazújvárosban
A Hortobágyi útra riasztották a tűzoltókat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
KSH: egyre több külföldi látogat Debrecenbe és térségébe
A belföldi- és a külföldivendég-éjszakák száma is emelkedett országosan.
A Debrecen környéki külföldi befektetések is „dinamizálják” a térséget
Navracsics Tibor: 2030-ra az EU legélhetőbb tagállamai között lehet Magyarország
Három ütemben újítja meg Polgár a járdáit
Akár a lakosok is segíthetnek a több mint 50 kilométeres járdahálózat korszerűsítésében.
Devizahitelesek: a Jobbik szerint a kormány „lepaktált” a bankokkal
A kabinetnek biztosítania kellene az elsétálás jogát – mondják.
Gondozási központot alakítanak ki Hajdúhadházon
Napelem és akadálymentesítés is lesz.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Villás Galéria: kincsek kalapács alatt
Ismét festmény- és műtárgyárverést tartanak Debrecenben.
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
AI-ok randiznak a Betone új podcastjában
A Betone kiderítette, elveheti-e az AI az kreatív szakemberek munkáját.
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Nappal 400 tonnás présgépet javít, este táncol a debreceni karbantartó
Örkényi Bátor Zétény hamar a saját lábára állt.