Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magabiztos győzelmet aratott a DVSE

| 2023. 10. 07. | 17:46:00
Megvan a debreceniek első idegenbeli sikere.
Magabiztos győzelmet aratott a DVSE
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magabiztos győzelmet aratott a DVSE-Master Good az OB1/B negyedik játéknapján. Együttesünk az eddig veretlen Tatabánya otthonából hozta el a három pontot október 7-én.

Az elmúlt hétvégén a tavalyi bronzérmes ASI elleni hazai siker után azzal a szándékkal indult útnak szombat hajnalban a DVSE, hogy megszerezze első idegenbeli győzelmét. Az ellenfél az eddig háromból három bajnokiját- a Fehérvár, a Cegléd és a VIWA OSC voltak a szenvedő felek – megnyerő TVSE volt.

Több mint három percet kellett várni az első találatra, ekkor Krizsai Bence szerezte meg a vezetést a debrecenieknek. Nem sokkal később Kis Ferenc növelte kettőre az előnyt, hat másodperccel a negyed vége előtt pedig Tőzsér Dávid állította vissza a közte kettőt. (1-3)

Nyolc gól született a második nyolc percben, igazságos 4-4-es leosztásban. A DVSE Somorjai Sebestyén és Krizsai Bence találatával már 5-1-re is vezetett, innen próbált zárkózni a Tatabánya. Nem is csinálták rosszul, hiszen két perccel a vége előtt már csak egy gól volt a vendégek előnye. Egyet azért még sikerült hozzátenni, így a félidőben 7-5-re vezetett Kádár Kálmán együttese.

Visszafogottabban kezdték a felek a második félidőt és mindössze három találatot hozott a harmadik negyed. A házigazda egyszer, a címvédő pedig kétszer volt eredményes a Macsi-testvéreknek köszönhetően. (6-9)

A záró játékrészben aztán ritmust váltott a DVSE és percek alatt eldöntötte a lényegi kérdéseket. Somorjai Sebestyén zsinórban háromszor vette be a tatabányaiak kapuját, majd Krizsai Ádám is beköszönt. A hajrában Macsi Martin is lőtt még egyet, a 15-7-es végeredményt pedig Bera Károly állította be az utolsó percben.

“Gratulálok a srácoknak a győzelemhez! Ehhez a sikerhez mindenki beletette a magáét, a kapustól kezdve az alapembereken át a fiatalokig. Örülök, hogy végre teljes volt a keretünk és annak is, hogy kifejezetten látványos és szép játékkal tudtuk elhozni a három pontot egy nagyon erős ellenfél otthonából. Bízom benne, hogy ez lesz ránk jellemző a folytatásban is.”– nyilatkozta a lefújás után a győztes vezetőedző, Kádár Kálmán.

Férfi Vízilabda OB1/B, 4. forduló
Tatabányai VSE – DVSE-Master Good 7-15 (1-3, 4-4, 1-2, 1-6)
Gólszerzők: Albert 2, Várnagy 2, Galler, Fekete B., Szőke, ill. Somorjai 4, Krizsai B. 3, Macsi M. 2, Macsi P. 2, Kis F., Tőzsér, Krizsai Á., Bera

A DVSE a sikerrel felkapaszkodott a tabella hetedik helyére. Folytatás jövőhéten az egri Eszterházy otthonában.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata
Az ajánlatokat május 28-ig várják.
Adóbevallás: siessen, ha még nem fogadta el a tervezetet!
Adója 1+1 százalékáról is dönthet.
Középiskolások ingyenes jogosítványszerzése: körvonalazódik a kép
Sok minden még nem tiszta, de várhatóan hamarosan kormányrendeletet hirdetnek ki.
Támogatott tartalom
A jogosítványszerzők legnagyobb félelme: kiderült, mitől tartanak leginkább
A jogosítványszerzők legnagyobb félelme: kiderült, mitől tartanak leginkább
A szigorú vizsga azért fontos, mert később egy apró figyelmetlenség is okozhat balesetet.
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
A Vodafone folyamatosan fejleszti hálózatát.
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
A DV Parking Kft. tájékoztatója.