Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Így használható ki maximálisan egy kisteherautó raktere

| 2023. 10. 25. | 19:16:00
XXX
Így használható ki maximálisan egy kisteherautó raktere
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy kisteherautó esetén kulcsfontosságú a rendelkezésre álló tér maximális kihasználhatósága. Egy csomagküldő szolgálat súlyos költségeket takaríthat meg az üzemanyagon, ha minél több küldeményt ki tud egy fordulóval szállítani.

Ebben nyújt segítséget a Sortimo által kínált összecsukható állvány, az FR5. Ez egy olyan rugalmas konstrukció, amely maximálisan lehetővé teszi azt, hogy teljes mértékben ki legyen használva az adott raktér.

Ezért jó döntés a Sortimo állványában gondolkodni

A Sortimo FR5 állványát pontosan a megrendelő igényei szerint lehet konfigurálni. Tökéletesen passzol az installációs követelményekhez, teljes mértékig személyre lehet szabni. Így nemcsak optimálisan lehet kihasználni a rendelkezésre álló helyet, hanem átlátható is lehet. További jó hír, hogy a szegéllyel rendelkező polcok feliratozhatók mySortimo címkékkel.

Mivel a csomagok kiszállításakor nemcsak az üzemanyagköltség, hanem az idő is fontos tényező, így ez jelentősen megkönnyíti a sofőr életét. Sok időt megtakaríthatnak a fuvarozók annak köszönhetően, hogy a raktér közvetlenül megközelíthető a vezetőfülkéből.

Biztonságosan szállítható rakomány

Egy kisteherautóba nem elég bezsúfolni a szállítandó csomagokat, holmikat, hanem fontos az is, hogy épségben odaérjenek a célállomásra. A GripMaxx polcok csúszásgátló peremmel rendelkeznek, így megelőzhető az, hogy az út során a rakomány elmozduljon, ezáltal megsérüljön.

A polcok kifejezetten strapabíróak, akár 100 kiliogrammig terhelhetőek. A sofőr és a rakomány biztonságát a ProSafe rendszer garantálja. Ez egy olyan rakományrögzítő rendszer, amely erős fékezés vagy éles kanyar esetén is gondoskodik arról, hogy a csomagok ne mozduljanak el a helyükről.

Ezek a polcrendszer legfőbb előnyei

A csomagszállító cégek számára kifejlesztett Sortimo FR5 állványrendszer rendkívül helytakarékos. A polcokat három különböző pozícióba is lehet állítani, így nem okozhat gondot az, ha időről időre eltérő méretű csomagokat kell szállítani.

A polcrendszer keskeny, alumíniumból készült oldalprofiljai képesek követni a kisteherautó körvonalát. Ez a lehető legnagyobb mozgási szabadságot teszi lehetővé abban az esetben is, amennyiben teljesen megpakolják a polcokat küldeményekkel.

Akár egy munkanapon belül is állíthatók a polcok, hiszen egyrészt könnyedén le és fel lehet őket hajtani. Ezenfelül a polcok mélysége is állítható, továbbá még a dőlési szögüket is lehet variálni. Ez utóbbi lehetőség biztosíthatja azt a GripMaxx technológiával együtt, hogy a csomagok nem potyogjanak le a polcokról még egy kanyargós szerpentinen sem.

Kisebb alkatrészeket is biztonságosan lehet szállítani ezzel a polcrendszerrel

Az FR5-öt nem kizárólag csomagküldő szolgálatok találhatják előnyösnek. Az SR BOXX-okat fel elhet függeszteni a polcok alá, sőt akár az állvány polcain is el lehet őket helyezni. Ezekben a kisebb alkatrészek is rendezetten, biztonságosan szállíthatók.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni panelprogram: hiába van pénz, egy sor pályázó félreértésben leledzik
Hat társasháznak sikerült támogatható pályázatot összehoznia, kilencnek nem.
Egyetlen földút sem marad Kabán
41 utcában aszfaltoznak.
Debrecenben már majd' minden második turista külföldi
Az idegenforgalmi adóbevétel is jelentősen nőtt 2022-höz képest.
Újra versenybe száll Debrecen egy „Európa fővárosa” díjért
Ezúttal a kultúra helyett a zöld a hívószó.
A magyarok lelkesen kaparnak a szerencséjükért
A Szerencsejáték Zrt. pedig köszöni szépen.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Richter Gedeon Remény Háza nyílik Bamakóban
Veszélyeztetett afrikai nőket támogató kezdeményezést karolt fel a Richter.
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
Az NI harmadik helyezett lett WATCH programjával
A Joint Venture Szövetség (JVSZ) nagyszabású díjátadó gálaeseményén díjazták.
Az NI nagy értékű bútoradománnyal segíti a ReFoMix munkáját
Az NI nagy értékű bútoradománnyal segíti a ReFoMix munkáját
A több mint félszáz munkatárs komfortosabb körülmények között tudja ellátni feladatát Debrecenben.
Hirdetés
Hirdetés