Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debreceni Állásbörze: ismerjék meg kiállítóinkat! 17. rész

civishir.hu | 2023. 11. 08. | 08:39:20
Adjon (új) esélyt magának! Fórum Debrecen, november 10.
Debreceni Állásbörze: ismerjék meg kiállítóinkat! 17. rész
Tartozz közénk! (Fotó: hajdu.katasztrofavedelem.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

November 10-én újra nagyszabású állásbörzével várja az álláskeresőket és az állást változtatni szándékozókat a Cívishír (www.civishir.hu) hírportált is üzemeltető BDR Média Kft.

Megannyi cég sok száz ajánlata közül válogathatnak az érdeklődők a Fórum Debrecen bevásárlóközpont –1-es szintjén – a nap folyamán a látogatók között értékes nyeremények is gazdára találnak. Ismerjék meg kiállítóinkat!

Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

A Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság legfontosabb célja, hogy a vármegye lakosainak életét és vagyonát biztonságban tudja. A katasztrófavédelem három nagy területet ölel fel, a tűzoltóságot, az iparbiztonságot és a polgári védelmet. A vármegyében több mint ötszáz ember végzi a munkáját, különböző beosztásokban. A dolgozók háromnegyede hivatásosként lát el szolgálatot. A Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon több mint ötszázan dolgoznak különböző beosztásokban. Az állomány háromnegyede hivatásosként lát el szolgálatot. A tűzoltók 24/48 órában látnak el szolgálatot, rájuk minden percben számíthatunk. A hivatali munkarendben feladatot végző szakemberek többek között a tűzmegelőzéssel és a hatósági engedélyezési ügyekkel foglalkoznak, valamint figyelemmel kísérik a településeken működő veszélyes üzemeket, gyárakat. Az iparbiztonsághoz tartozik a veszélyes ipari üzemek felügyelete, a veszélyes áruk szállításának ellenőrzése, a kritikus infrastruktúra-védelem és a katasztrófavédelmi mobil labor tevékenysége. A polgári védelem gyűjti és feldolgozza a veszélyhelyzetek kezelésével összefüggő információkat, gyakorlatokat szervez, melyek segítségével erősödhet az öngondoskodás a lakosságban. Feladataikhoz tartozik sok más mellett a fiatalok felkészítése, ismereteik bővítése és a lakosság védelme, rendkívüli időjárás esetében.

A katasztrófavédelemhez tartozik még a kéményseprés, a vízügy és vízvédelem is. A szakemberek szintén az ellenőrzésekkel és az engedélyezésekkel foglalkoznak.

Debreceni Állásbörze

November 10., 9-18 óra

Fórum Debrecen

Adjon (új) esélyt magának!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Otthon kapott ki a kis Loki
Otthon kapott ki a kis Loki
Újpesti siker született az NB III-ban.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés