Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Céges utazások a Bolttal Debrecenben

| 2022. 12. 15. | 10:12:00
A regisztrált cégek munkavállalói ugyanazon az applikáción keresztül intézhetik mind a privát, mind a céges utazásaikat
Céges utazások a Bolttal Debrecenben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Bolt piacvezető európai utasszállító alkalmazás, amely utasok és sofőrök millióit köti össze világszerte, könnyebbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá téve ezzel a városi mobilitást. A Budapesten piacvezető taxitársaság legnagyobb előnye, hogy a taxirendeléshez csupán egy applikációt kell letölteni, ahol minden, az utazáshoz szükséges hasznos információt megtalálhatunk. A Bolt Budapest mellett már öt vidéki városban, Debrecenben, Pécsen, Miskolcon, Nyíregyházán és Szegeden is elérhető, emellett pedig folyamatosan törekszik arra, hogy újabb városokban is bevezesse szolgáltatását. 

A Bolt applikáció előnyei

Amellett, hogy nem kell telefonhíváson keresztül intézni a taxirendelést, az applikációs rendelésnek számos további előnye van. Az alkalmazás megnyitását és az úti cél megadását követően előre láthatjuk az útvonalat, az út kalkulált díját, és a sofőr a nevét, rendszámát, értékelését és érkezési idejét. A profilunkhoz hozzá tudjuk adni a bankkártyánkat, és amennyiben ezt a fizetési módot választjuk, az utazás végén automatikusan levonásra kerül az összeg, de akár az autóban is fizethetünk készpénzzel vagy kártyával.

Bolt Business: céges utazások egyszerűen

A vállalat céges utazásokra is kínál megoldást Bolt Business szolgáltatásával, ami idén februártól Debrecenben is bevezetésre került. Az üzleti szolgáltatás teljesen ingyenes, a szolgáltatás igénybevételéhez csupán regisztrálni kell a weboldalon. A Bolt üzleti partnerei hozzáférést kapnak a Business Portálhoz, ahol egy felületen kezelhetik az egész csapat üzleti utazásait és számláit. További előny, hogy a regisztrált cégek munkavállalói ugyanazon az applikáción keresztül intézhetik mind a privát, mind a céges utazásaikat, csak ki kell választaniuk a megfelelő fizetési módot. Ennek köszönhetően nincs szükség taxikártyára vagy autóban történő fizetésre, illetve az áfás számla is automatikusan kerül kiállításra az utazások után. 

A Bolt Business egyik népszerű szolgáltatása a Ride Booker funkció, mely lehetővé teszi az előzetes taxirendelést. A szolgáltatást két módon tudják kihasználni a cégek. Az egyik lehetőség, hogy a vállalkozás havi utazásainak terhére hívnak taxit egy munkavállalónak vagy ügyfélnek. A másik lehetőség, hogy egy cégen kívüli személynek, például egy vendégnek hívnak autót, aki saját maga fizet az utazásért. A Bolt céges ügyfelei számára kiemelt sofőr bázis biztosított a nap 24 órájában, ezzel garantálva a kényelmes és minőségi felhasználói élményt.

A vállalat rendszeresen részt vesz a HR Fest rendezvényein, így idén novemberben a debreceni eseményen is megtalálható volt a Bolt standja, ahol a Bolt Business előnyeit ismertették a résztvevőkkel. A szolgáltatással kapcsolatban a HR Festen kívül a hungary@bolt-business.com e-mail címen vagy a weboldalon lehet érdeklődni. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Dobrev Klára előrehozott választásról beszélt Debrecenben
Dobrev Klára előrehozott választásról beszélt Debrecenben
A politikus szerint nincs idő várni 2026-ig.
Hirdetés
Hirdetés
Orbán Viktor: Magyarországnak ki kell tartania
Orbán Viktor: Magyarországnak ki kell tartania
Magyarország egyik fél oldalán sem avatkozik be a háborúba - mondta.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Európában a magyarok kapják a legolcsóbban az áramot és földgázt
Finn cég végzett összehasonlító felmérést.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.