Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ha versenyképes szakmát szeretnél, tanulj a Best Mixernél!

| 2022. 05. 26. | 10:00:00
Mixertanfolyam Debrecenben.
Ha versenyképes szakmát szeretnél, tanulj a Best Mixernél!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Best Mixer egy 15 éve működő, magántulajdonban lévő szakképző iskola, ahol a vendéglátóipar legjobb hazai és nemzetközi mixerei, baristái, üzletvezetői nevelkednek. A profi oktatói csapat kezei alatt már több mint 1000 tanuló sajátította el napjaink legmenőbb szakmáit, és most te is csatlakozhatsz hozzájuk!

Ha viszonylag rövid idő alatt szeretnél egy új képesítést szerezni, és szívesen kipróbálnád magad ebben a szférában, akkor ne habozz! Most különösen megéri Debrecenben mixer tanfolyamra és/vagy barista képzésre jelentkezni.

Karrierépítés a vendéglátó szektorban

A mai világban már kétségtelen, hogy egy versenyképes szakmával ugyanolyan jó egzisztenciát tudunk biztosítani magunknak, mint egy diplomával – ha nem jobbat. Ilyen szempontból a vendéglátó szektorban kiemelkedő lehetőségeink vannak; gondoljunk például a mixerekre vagy baristákra.

Egy jól csengő név viszont még nem elég egy sikeres karrier felépítéséhez. Nagyon fontos, hogy a szakmai alapokat a lehető legjobb helyen sajátítsuk el. Ennek a szempontnak különösen megnőtt a jelentősége, amióta az iparágon belül hatalmas a munkaerőhiány. Pályakezdőként viszont ebből előnyt is kovácsolhatunk, hiszen egy presztízs értékű bizonyítvánnyal a legjobb helyek kapkodnak majd utánunk.

Fotó: freepik.com

A szakképző iskola kiválasztása

A vendéglátás–turizmushoz tartozó mesterségek mindig is divatosnak számítottak, ezért mára számtalan képzési forma közül lehet választani. A hatalmas kínálat viszont nem mindig előny. Amikor viszonylag hamar kell meghoznunk egy életre szóló, pályaválasztási döntést, akkor kifejezett hátrány, hogy nem tudjuk milyen szempontok szerint mérlegeljük a lehetőségeket.

Ahogyan az élet minden területén, úgy itt is ugyanaz az aranyszabály: a körültekintő tájékozódás. Ehhez szükség van egy általános szempontrendszer felállítására, amiben sokat segít, hogyha a megfelelő kérdéseket tesszük fel magunknak:

  • Helyileg hol találhatók a képzések, mennyit kell ezért utazni?
  • Mióta üzemel az intézmény, hogyan vélekednek róla az ott végzett tanulók?
  • Milyen körülményeket biztosít az iskola a tanuláshoz? Például saját oktatótermekkel, korszerű felszereléssel rendelkezik, vagy csak bérli őket?
  • Hogyan épül fel a képzési struktúra?
  • Kiktől lehet tanulni? Milyen az oktatói csapat felépítése?
  • A piacon lévő többi képzéshez képest milyen ár-érték arányban érhetők el a tanfolyamok?
  • Milyen szakképesítést szerezhetünk a tanfolyam elvégzésével (pl.: oklevél, bizonyítvány, stb.?
  • A megszerzett tudással lehet-e boldogulni külföldön?

A kérdésekből már tisztán látszik, hogy egy iskola renoméja rengeteg ponton sérülhet. Kevés olyan képzési hely létezik Magyarországon, ahol a legtöbb igényünket általánosságban, személyre szabottan, és magas színvonalon is ki tudják elégíteni. A jó hír, hogy a közelünkben pont létezik egy ilyen, ami nem mást, mint a Best Mixer.

Miért pont a Best Mixer?

Ha vendéglátás, és ha mixer vagy barista tanfolyam Debrecenben, akkor egyértelműen Best Mixer! Az iskola mögött álló csapat professzionalitása és piacvezető helyzete vitathatatlan; a korábbi szempontrendszer alapján a következőt kell tudni róla.

Csúcstechnológiás iskolák az ország minden pontján

A Best Mixer már 15 éve jelen van a piacon, nem is akárhogyan! Magyarország területén 15 oktatási helyszínnel rendelkezik; iskoláiban egytől egyig csúcstechnológiás körülmények között lehet megismerni a kávé– és/vagy koktélkészítés rejtelmeit.

Az iskolahálózat mixer tantermeiben több mint 500 ital van a bárpultokban, és emellett a plusz felszerelés sem mindennapos: a füstölő pisztolytól egészen a jéggömb készítőig az összes modern bártender eszköz megtalálható az oktatótermekben.

A barista képzések hasonló környezetben zajlanak, csupán az eszköztár változik. A tanulók olyan kávégépeken sajátíthatják el a szakmai trükköket, mint a La Marzocco KB 90 vagy a Victoria Arduino Black Eagle – arról nem is beszélve –, hogy mindeközben saját pörkölésű Best Mixer specialty kávékat használhatnak alapanyagként.

Fotó: freepik.com

Több mint 30 képzési forma

A Bestmixer tanfolyamok elképesztően széleskörű, egymásra épített tematikával rendelkeznek. Akár a barista, akár a mixer képzés a választott irány, mindkettőnél lehetőség van a kezdő szinttől eljutni a mester fokozatig. Ezenkívül, ha valakinek még további ambíciói is vannak, akkor menedzseri ismereteket is szerezhet, vagy a kettő szakmát is kombinálhatja egy tanfolyamcsomagon belül.

Nemzetközileg elismert szakképesítés, külföldi munkaközvetítés

A tanulmányok végeztével az iskola tanulói egy olyan nemzetközileg elismert bizonyítványt kapnak, amit a világon szinte már mindenhol ismernek. Nem mellesleg, munkaközvetítő iskolaként a Best Mixer az elhelyezkedésben is segíti a diákjait. Ez azt jelenti, hogy a frissen végzettek szinte azonnal bekerülhetnek a vendéglátás vérkeringésébe: itthon, külföldön, de akár egy óceánjáró hajón is.

Kedvező képzési díjak

A Best Mixer tanfolyamok ár-érték arányban is a legjobbnak tekinthetők. A legtöbb kombinált csomagjukhoz még sok esetben egy ingyenes képzés is jár. Így egy oktatás alatt legalább kettő, de akár három szakma ismeretanyagát is meg lehet szerezni, anélkül, hogy rejtett költségek miatt kellene aggódni. A non plus ultra ez egészben, hogy mixerként és baristaként is világbajnok és kupagyőztes profi szakemberektől lehet megtanulni a két mesterség gyakorlati trükkjeit.

Mindenképp nézd meg, hogy mit mondanak a már végzett hallgatók az iskoláról és a képzésekről! A Facebookon több mint 400 értékelést olvashatsz, a Google értékelések száma is meghaladja a 360-at. Az átlag pontszám: 5/5, mondhatni hogy “ennyi ember nem tévedhet!” 

Ha kedvet kaptál, akkor még most érdemes szétnézned a Best Mixer kínálatában, ugyanis jelenleg hatalmas kedvezmények várják a tanulnivágyókat!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Megújult bő 400 méteren a forgalmas debreceni út.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.