Tradicionális ízeket hoz a Hajdúhús a Zamat Fesztiválra

A cívis gyökerű gasztronómiai események csúcsának számító Zamat Fesztiválnak idén is főszponzora a Hajdúhús 2000 Kft. Magyar családi vállalkozásként a magyar családoknak szeretnének ezen a módon is különleges élményt nyújtani.
A Zamat Fesztivál egyik főtámogatója a Hajdúhús 2000 Kft. – Kelet-Magyarország legjelentősebb húsipari vállalkozásaként több mint 20 éve működtet az uniós követelmények szerinti magas termelési színvonalú vágóhidat, húskészítményeket gyárt, belföldi és exportértékesítést végez.
Az eseményre látogatók megkóstolhatják többek között a hungarikummá minősített és ÉMIN-díjat nyert, egyedülálló Eredeti Cívis Debreceni Pároskolbász terméket is.
Minden generációra gondolva remek ízekkel és különleges programokkal kedveskednek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A felnőtteknek igazi magyaros, debreceni jó hangulatot és kiváló, cívis ízeket ígérnek. A kicsiknek pedig érdekes játékokkal, eszes és szórakoztató foglalkozásokkal, arcfestéssel és nyereményekkel kedveskednek majd.
A tulajdonos-ügyvezető Papp István – a Vágóállat és Hús Terméktanács elnökségi tagja – közel 50 éves szakmai tapasztalattal és elhivatottsággal vezeti cégét. Nemzeti értékként is elismert magyar családi vállalkozásként tradícióikat tisztelve kiváló minőségű, hagyományos eljárással készített, ízletes magyar termékeket gyártanak.
Alkalmazkodnak a különleges igényekhez is, így a táplálékallergiában szenvedők is egyre több terméküket illeszthetik be étrendjükbe. Termékfejlesztési innovációként 2017 óta az őshonos magyar mangalicából is készítik igazi kuriózumként külföldön is kedvelt mangalica termékeiket.
Szakmai elismeréseik is szépen gyarapodnak: Eredeti Cívis Debreceni Pároskolbász termékük más hasonló termékektől megkülönböztető védjegyet kapott, kiváló minősége, magas hústartalma és remek ízvilága okán, sőt idén már a Hungarikum védjegy használatára is jogosulttá vált, valamint az Érték és Minőség Nagydíjat is elnyerte.
Gondolva a jövőre is, minőségcentrikus belső irányelveik és a jogszabályok mentén növelik termelőerejüket, ugyanakkor exportpiacaik bővítése is fő stratégiai céluk. A jelenleg is folyó kapacitásbővítő és technológiai modernizációs beruházásuk során 30 százalékos állami támogatással és mintegy 3 milliárd forintból hűtőházat, vágó-, csontozó- és csomagolóüzemet építenek, várhatóan 2021 végére megépülő, 6000 négyzetméteres komplexumként.






























