Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Debreceni Őszi Fesztivál: nézze élőben, online!

| 2020. 11. 04. | 21:11:00
Új rend a helyi kulturális életben is.
Debreceni Őszi Fesztivál: nézze élőben, online!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

November 3-án rendkívüli jogrend bevezetéséről döntött a kormány és újabb korlátozó intézkedéseket hozott a koronavírus járvány megfékezése érdekében. Ennek megfelelően a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. által szervezett programkínálat módosul, annak lebonyolítása újabb intézkedésekkel bővül.

Debrecenben az új járványügyi intézkedések szellemében a Kisfarsangi mulatságok Mihály-naptól Márton-napig című eseménysorozatot záró, november 7-re és november 14-re, a Dósa nádor térre meghirdetett programja elmarad.

A Debreceni Őszi Fesztivál 2020. november 9. és 18. között előzetesen meghirdetett eseményeit a hatályos kormányrendeletnek megfelelően kialakított új ültetési rendben megtartják, illetve az alábbi belépőjegyes programokat élőben közvetítik a https://online.jegy.hu oldalon. Az online események megtekintéséhez hozzáférés vásárlása szükséges, amelynek díja megegyezik az adott rendezvény kapcsán korábban meghirdetett jegyárral.

Így Berecz András: Félbevágott pipafüst című, november 16-án este 7 órakor kezdődő produkciójára már az összes helyszíni jegy elfogyott, azon személyesen nem lehet részt venni. Ezért azoknak a nézőknek, akik szeretnék az eseményt mégis megtekinteni, online részvételi lehetőséget biztosítunk, amelyet 2 500 forint ellenében tudnak megvásárolni.

Szintén az összes helyszíni jegy elfogyott a november 17-én, 19 órakor kezdődő Magda, a Szabó - Minden bizonytalan, csak a szerelmünk bizonyos című színházi előadásra. A Szabó Magda halálának évfordulója alkalmából műsorra kerülő életrajzi játékot ezért online is meg lehet tekinteni, amelyre az egyszeri virtuális jegy ára 2 800 forint.

Továbbra is lehet - korlátozott számban - személyes részvételre lehetőséget, illetve online megtekintést lehetővé tévő hozzáférést vásárolni a november 11-i "Hot Jazz Band 35" című koncertre. A Kossuth-díjas Hot Jazz Band este 7-kor lép fel a Kölcsey Központ Nagytermében. Belépő/virtuális jegy: 2 900 forint

Szintén várják mindkét platformra a jegyvásárlókat a november 14-i Wass Albert – Hercz Vilmos: Tűzliliom című ősbemutatóra is. A misztikus táncjáték 20 órakor kezdődik a Kölcsey Központ Nagytermében. Belépő/virtuális jegy: 1 800 forint.

Hasonlóképpen lehet még jegyet vásárolni és személyesen részt venni november 14-én a Bálteremben "Nagy zenészek, nagy szerelmek #Wagner" című Bősze Ádám előadásra. A belépőjegy ára 2500 Ft.

Azon nézőkre is gondolnak, akik a Debreceni Őszi Fesztivál eseményeinek személyes megtekintését online élményre cserélnék: a korábban megvásárolt belépők online jegyre váltásával kapcsolatos tudnivalókról hamarosan részletes tájékoztatást tesznek közzé a www.debrecenioszifesztival.hu weboldalunkon.

A Debreceni Őszi Fesztivál ingyenesen programjai, a Kollmann Gábor Quintet november 10-én, 19.30-kor kezdődő koncertje, illetve a Vasárnapi Muzsika keretében november 15-én, 17 órától kezdődő Debreceni Egyetem Gulyás György Szakkollégium szólistáinak koncertje kizárólag előzetes regisztrációt követően látogathatók.

A regisztrációs karszalagok korlátozott számban a Kölcsey Központ információs pultjában vehetők át, hétköznapokon 8 és 16 óra között. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik a hatályos járványügyi intézkedések mellett.

Apolló mozi

Az Apolló moziban is a kormányrendeletnek megfelelően és a lehető legbiztonságosabb ültetés jegyében teremtérképeink megváltoznak. A Kertész Mihály-teremben 31, a Soós Imre-teremben 15, a Deésy Alfréd-teremben pedig 13 ember mozizhat egyszerre, egyidőben maximum! Ez azt jelenti, hogy az ültetési rendben minden második sort üresen hagyunk, illetve az egy sorban ülőknek is 2 szék távolságot kell tartaniuk egymástól. Az ültetési rend betartása alól kivétel nincs, ennek megfelelően a családtagoknak is külön kell ülniük egymástól, legalább 2 széknyi távolságra. 

A már korábban megváltott belépőket (amelyeket még a régi rendszerben vásárolták meg online vagy személyesen) átkonvertáljuk az új ültetési rendbe. Amennyiben ez az új kiosztás nem felel meg a jegyet előzetesen megvásárló személynek, lehetőség van annak visszaváltására. Személyes jegyvásárlás esetén a jegypénztárban személyesen váltjuk vissza, aki pedig online vásárolta, annak visszautaljuk a jegy árát, de ezt jeleznie kell az apollojegypenztar@fonixinfo.hu e-mail címen, feltüntetve a levélben a vásárlás pontos adatait! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Karambol a Bartók Béla úton: egy ember roncsba szorult
Karambol a Bartók Béla úton: egy ember roncsba szorult
Ütközés a debreceni kereszteződésben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Esővízgyűjtők: 70,4 milliót költenek ötezer tartályra
Eredményes volt a debreceni önkormányzat közbeszerzése.
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Különleges ajánlatok a Miele 125 éves születésnapja alkalmából már Debrecenben is
Nemcsak csúcskategóriás, hanem belépő kategóriás készülékek is elérhetők.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.