Sztárséf oktatott a a Hotel Lycium professzionális konyháján
Március 4-én nem mindennapi oktató tisztelte meg a négycsillagos étterem szakács csapatát. Segal Viktor séf tartott egésznapos képzést rendezvény gasztronómia és à la carte ételkészítés témakörben Pataki Zsolt séf lelkes kollektívájának
A Bocuse d'Or – azaz a világ legnagyobb presztízsű szakácsversenyének, a séfek Forma1-ének - coach-a, Segal Viktor már nem először járt az Átrium étteremben, gondoljunk csak az Utazás a Föld körül című nagysikerű élményvacsorára.
Új és sokoldalú technológiák, az étlapon szereplő ételek sous vide/lassú főzés receptúrájának közös kidolgozása, a jelenleg hagyományos technikával készült ételek újragondolása, rendezvények, illetve nagyobb csoportok gyorsabb kiszolgálásának technológiája, egyenletesen jó minőségű ételek készítésének titka, és még sok más előremutató téma merült fel ezen a fantasztikus és sikeres képzésen a Lycium professzionális konyháján.
– Nagyon fontosnak tartjuk, és sokat teszünk azért, hogy a Hotel Lycium**** munkatársai valamennyi területen folyamatosan fejlesszék magukat, és komoly szakmai képzéseken vehessenek részt – tájékoztatott Szerdi Zsuzsanna szállodaigazgató. Elengedhetetlen továbbá megfelelni a magas minőségi elvárásoknak, hiszen a Hotel Lycium**** magas színvonalú catering szolgáltatása így garantálhatja valamennyi rendezvény sikerét, legyen az kávészünet, állófogadás, koktélparti vagy akár egy több száz fős elegáns gálavacsora – tette hozzá Molnár László F&B manager, éttermi mester.