Hirdetés

Csaknem 100 milliót költenek a Kenézy kórházra

civishir.hu

2020.01.28. 13:52

Csaknem 100 milliót költenek a Kenézy kórházra

Debreceni cég végzi a felújítást.

Hirdetés

A helyi Hunép Zrt. végez energetikai korszerűsítést a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban nettó 98,9 millió forintért. A január 28-i Közbeszerzési Értesítő szerint a beruházás a Bartók Béla út 2-26. szám alatti épületeket érinti, melyek az építési kornak megfelelő technológiai színvonalon épületek, de a határoló szerkezetek és az elavult, helyenként rosszul záródó nyílászárók nem felelnek meg napjaink hőtechnikai és épületszerkezettani követelményeinek, így az épületek jelentős hőveszteséggel üzemelnek.

A projekt a külső határoló fal- és födémszerkezetek utólagos hőszigetelését, a fűtési rendszer korszerűsítését tartalmazza.

Ennek megfelelően szigetelik a homlokzatot, a lábazatot és a lapos tetőt, utóbbi kapcsán fel kell újítani a csapadékvíz elleni szigetelést is. Cserélik az energetikai követelményeknek nem megfelelő nyílászárókat, a gázkazánt, valamint hőcserélőket építenek be.

A munkáról szóló vállalkozási szerződést január 13-án írta alá a nyertes ajánlattevő és a Debreceni Egyetem képviselője. A beruházásra a nyíregyházi Opteam-Építő Kft., a budapesti Ucool Kft. és a bekecsi Nest Plus Kft. is pályázott.
felújításDebrecenközbeszerzésKenézy Kórház

Szóljon hozzá!

Hirdetés