Bemutatjuk a DEAC új vezetőedzőjét, vagy mégsem!

2020.01.08. 12:56

Bemutatjuk a DEAC új vezetőedzőjét, vagy mégsem!
Pöszmet Tibor és Lócziné Kovács Marianna (Fotó: Cívishír)

A debreceni klubnál még új az „ügynöki játszma”.

Hirdetés

Mindenképpen sporttörténelmi sajtótájékoztatón vettünk részt szerdán délben a DEAC-nál, ahová azért hívták össze az újságírókat, hogy bemutassák az NB II-be pályázó egyetemi futballcsapat új vezetőedzőjét, a korábban a Békéscsabát és a Győrt is irányító Boér Gábort és segítőjét, Makra Zsoltot.

A DEAC (vagy a Debreceni Egyetem) hatalmát jelzi, hogy több zsurnaliszta jelent meg, mint bármelyik városházi sajtótájékoztatón, a profi körítésre sok NB I-es csapat sem lenne képes, de a felfokozott várakozás után edző hiányában elnapolták a székfoglalót!

A két fiatal szakember névtáblát is kapott, a helyük azonban üresen maradt Pöszmet Tibor szakosztályvezető és Lócziné Kovács Marianna ügyvezető mellett. Távolról is látszott a két sportvezető szemében a mérhetetlen csalódottság, végül az ügyvezető kínokkal küzdve közölte:

korábban szóban mindenről megállapodtak Boér Gáborral, aki azonban az ügynökén keresztül új feltételeket szabott, ezeknek a DEAC nem tud és nem is akar megfelelni, mert az méltatlan lenne a 100 éves klub szellemiségéhez.

Az NB III. Keleti csoportjában a tavaszi folytatást a második helyről váró egyetemi gárda a jövő héten kezdi meg a felkészülést a márciusi rajtra. Addig a DEAC-ügyvezető reményei szerint megtalálják a megfelelő szakembert a kispadra, amely Kondás Elemér távozásával üresedett meg. Lócziné Kovács Marianna az esetből azt a tanulságot vonta le, hogy meg kell ismerniük az „ügynöki játszmákat”, ami még újdonság a DEAC-nál.

BeA

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés