Hirdetés

Hirdetés

Varga Zoltán: van remény felépíteni egy komoly csapatot

Cívishír

2019.10.14. 02:58

Varga Zoltán: van remény felépíteni egy komoly csapatot
Varga Zoltán kétségkívül a legaktívabb ellenzéki volt 2014-2019 között (Fotó: Cívishír)

A debreceni baloldali pártszövetség polgármesterjelöltje az eredményről.

Hirdetés

Hirdetés

Öt közgyűlési mandátumban bízott, ezért kicsit szomorú volt október 13-án este Varga Zoltán, a DK-MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás polgármesterjelöltje. A választási pártszövetség négy helyet ért el kompenzációs listán.

– Tudomásul kell venni, hogy Debrecent ilyen közeg jellemzi. Az eredmény ugyanakkor mégis csak azt mutatja, hogy az elkövetkező években erős ellenzéki frakciót képezve van remény felépíteni egy komoly csapatot, amelyik újra létrehozza a fékek és az ellensúlyok rendszerét. Hiszen most már nem egyedül leszek a közgyűlésben, aki ezt kívánja, hanem legalább négyen küzdünk érte – jegyezte meg.

Saját polgármesterjelölti eredményéről (Papp László mögött a második lett 21,54 százalékkal, 12 215 szavazattal) is nyilatkozott. – Az elmúlt másfél hónapban úgy láttam, a debreceni demokrata sokaság áhítja azt, hogy végre Debrecen is el tudjon indulni egyfajta normális irányba. Ehhez pedig nagy szükség van valakire, aki a csapat élére áll. Szerettem volna jobb eredményt elérni, ez most ennyi – fogalmazott.

RaL

DebrecenVarga Zoltánválasztás2019

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.