Hirdetés

Hirdetés

Az ellenzéki oldalon a kommunista a nyilasra szavaz, és fordítva - így Kósa Lajos

2019.10.15. 15:07

Az ellenzéki oldalon a kommunista a nyilasra szavaz, és fordítva - így Kósa Lajos
Kósa Lajos (Fotó: mti)

A debreceni politikus Budapesten értékelt.

Hirdetés

Hirdetés

Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke, a párt alelnöke is beszédet mondott az önkormányzati választásokat értékelő, Két nappal október 13. után című konferencián a fővárosi Corinthia Hotelben. A tanácskozást az Alapjogokért Központ szervezte.

A pestisracok.hu tudósítása szerint Kósa Lajos az instant önkormányzati győzelem receptjén viccelődött: ha valaki országos felháborodást kiváltó ügybe keveredik, az biztos nyer a saját kerületében. Hogy miért nem robbantak ugyanakkorát a botrányok, arra a karakteridegenség/karakterazonosság a megfejtés Kósa szerint. Karácsony Gergely napvilágra került vallomása stimmelt, karakterazonos volt, mert csak az derült ki belőle, hogy egy szerencsétlen félnótás, amelyik a saját kerületében se képes irányítani. Debrecen volt polgármester szerint a kispesti szocialisták is karakterazonos maradtak, mert csak loptak, ami legalább annyira váratlan fordulat, mint hogy a halak vizet isznak.

Borkai Zsoltot viszont mindenki számára furcsa volt viszontlátni egy alacsony költségvetésű pornófilmben.

 A választást úgy értékelte: sokkal több szavazatot kaptak, mint a „Másik Oldal”. Ez 128 mandátumot eredményezett volna egy országgyűlési választás esetén, ami kényelmes többséget biztosított volna a kormányzáshoz. Sportnyelven fogalmazva: eddig hozzászoktak a 6:1-hez, most meg 3:2.

Beérett a politikai munka, az ellenzéki szavazóknak már nem probléma, hogy adott esetben, mondjuk kommunistaként egy tőrőlmetszett nyilasra kell szavazni. 

 

Kósa Lajosválasztás2019

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.