Hirdetés

Hirdetés

Fergeteges Szilveszter a Hotel Lycium**** – Kölcsey Központban

civishir.hu

2019.10.10. 16:59

Fergeteges Szilveszter a Hotel Lycium**** – Kölcsey Központban

Sztárvendég: Bereczki Zoltán.

Hirdetés

Hirdetés

A Hotel Lycium****-Kölcsey Központ Nagytermében idén is fergeteges szilveszteri vacsoraesttel köszöntik az új évet. A Hotel Lycium**** - Kölcsey Központban szilveszterkor sztárvendéggel, élőzenével, különleges programokkal és értékes tombolanyereményekkel várják a vendégeket.

Az esemény sztárvendége idén Bereczki Zoltán lesz.

Az exkluzív svédasztalos vacsora ételsorát a Hotel Lycium**** kiváló séfje, Pataki Zsolt álmodta meg. A különleges ünnepi menü hagyományos szilveszteri ételeket, egzotikus ínyencségeket és éjféli gazdagító fogásokat is tartalmaz.

A szervezők ebben az évben sem feledkeznek el a gyermekek szórakoztatásáról: az Átrium étteremben szilveszteri interaktív zenés-táncos gyermekanimációval, valamint izgalmas gyerektombola nyereményekkel várják a kisebb lurkókat. A Foyerben berendezett VR-sarokban, azaz a Virtuális Valóságban pedig a „juniorok”, vagy akár a vállalkozó kedvű felnőtt vendégek is hódolhatnak majd kedvenc időtöltésüknek.

A Valcer táncstúdió táncosainak tüzes latin táncshow-ja, valamint a vendégek körében az elmúlt évben iigen nagy népszerűségnek örvendő szilveszteri fotósarok fűszerezi majd a programkínálatot.

A tombola értékes fődíja egy kétéjszakás, 2 fő részére szóló 4 csillagos belföldi wellness hétvége lesz.

Az élőzenét és a kitűnő hangulatot a Silver Moon zenekar biztosítja az est folyamán, a tűzijátékot forralt bor kíséretében pedig a Kölcsey Központ tetőteraszáról tekinthetik meg az óévet búcsúztatók.

Szerdi Zsuzsanna szállodaigazgató kiemeli, hogy minden évben sok a visszatérő vendégük, szeretik a sokféle programot, az élő zenét, a gazdag gasztronómiai kínálatot és a tetőterasz varázsát.

Idén is sok szeretettel és nagy izgalommal várják a vendégeiket!   

Az est részvételi díja: 18 900 Ft/fő
Jelentkezés: 52/506 600, hotel@hotellycium.hu
Bővebb információ: www.hotellycium.hu
szilveszterHotel Lycium

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.