Hirdetés

Hirdetés

Durva testvérharc Polgáron

civishir.hu

2019.06.12. 08:46

Durva testvérharc Polgáron

Eltört a fogmedernyúlványa.

Hirdetés

Hirdetés

A vádlott és a sértett testvérek, a bűncselekmény elkövetését megelőzően egy házban éltek Polgáron. A vádlott azonban ellenezte a sértett aktuális élettársi kapcsolatát, ezért egy közeli rokonához költözött.

Idén február 8-án délután a vádlott és a sértett élettársa Polgáron gyalogosan közlekedtek, és miután összetalálkoztak, együtt mentek tovább a sértett lakása irányába. Ez alatt a vádlott és a férfi között szóváltás alakult ki, majd az élettárs bement a sértett házába, a vádlott pedig tovább haladt.

Rövid idő elteltével, miután a sértett tudomást szerzett a testvére és az élettársa közötti újabb konfliktusról, úgy döntött, hogy beszél az öccsével, ezért felkereste. Ott a ház egyik szobájában beszélgetni kezdtek, köztük heves szóváltás alakult ki a sértett élettársa miatt, ezért a vádlott hirtelen odalépett a sértetthez és őt egy alkalommal ököllel nagy erővel megütötte az arcán és egy alkalommal erőteljesen belerúgott a jobb combjába. A bántalmazást követően a sértett gyorsan távozott a helyszínről.

A sértett a vádlott bántalmazása következtében a szája környékén és a jobb combján zúzódásos sérüléseket szenvedett, továbbá fogmedernyúlvány törése keletkezett, mely 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülés.

Büntetés: dolgoznia kell

A Debreceni Járási Ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlott ellen súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Hajdúböszörményi Járásbíróságon. A büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban tárgyalás lefolytatása nélkül, az iratok tartalma alapján jóvátételi munka kiszabását indítványozta azzal, hogy a járásbíróság rendelje el a vádlott pártfogó felügyeletét.

Polgártestvérharc

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.