Hirdetés

Hirdetés

Húsvéthétfőn sem pihentek a hajdú-bihari tűzoltók

civishir.hu

2019.04.23. 10:53

Húsvéthétfőn sem pihentek a hajdú-bihari tűzoltók

Sok helyen égett az avar.

Hirdetés

Hirdetés

Egy fa két méteres ága a járdára szakadt április 22-én a déli órákban Debrecenben, a Bethlen utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel szüntették meg a veszélyhelyzetet. 

Lesodródott az útról és az oldalára borult egy személygépkocsi tegnap késő délután a Hosszúpályi úton. A személygépkocsi utasa az első információk szerint nem sérült meg. A debreceni hivatásos tűzoltók a jármű feszültségmentesítését végezték el.

Felújítás alatt álló családi ház teraszán berendezési tárgyak égtek kora délután Hosszúpályiban a Bocskai utcában. A debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Fél hektáron égett egy akácos erdő aljnövényzete tegnap délután Monostorpályi és Hosszúpályi között. A  debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat.

Mintegy kétezer négyzetméteren égett az aljnövényzet tegnap délután Tamásipuszta tanya külterületen. Nyíradonyi és a nyírbátori hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be. 

Akácos erdő aljnövényzete égett tegnap délután Hosszúpályiban a Kolduskert dűlőben is. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

tűzHajdú-Bihar

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.