Hirdetés

Ezeknek a debreceni sofőröknek kár volt autóba ülniük!

civishir.hu

2019.04.09. 10:15

Ezeknek a debreceni sofőröknek kár volt autóba ülniük!

Hajdúsámsonban is szondáztattak a rendőrök.

Hirdetés

Hirdetés

A járőrök április 8-án délelőtt Hajdúsámsonban, a Debreceni úton állítottak meg egy gépkocsit. A rendőrök igazoltatták a sofőrt, akiről kiderült, azért nem rendelkezik jogosítvánnyal, mert véglegesen eltiltották a járművezetéstől. A 44 éves férfival szemben az egyenruhások alkoholszondát is alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. A hajdúsámsoni lakost előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

Még aznap 23 óra körül Debrecenben, a Miklós utcán is ellenőriztek egy autót és annak vezetőjét. A rendőrök igazoltatták az 59 éves sofőrt, és mivel pozitív értéket fújt az alkoholszondába, ezért további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra.

Pár órával később, 2 óra körül a járőrök a Péterfia utcán figyelmesek lettek egy autóra, ami az úttest szélén várakozott és nem használt világítást. A járművezető, ahogy meglátta a rendőröket elindult a kocsival, azonban a lámpákat nem kapcsolta fel. Az egyenruhások utána mentek és igazoltatták a 39 éves helyi férfit, akit mivel a légalkohol-mérés pozitív értéket mutatott előállítottak.

A rendőrkézre került gépkocsivezetőkkel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Debreceni Rendőrkapitányság.
Debrecenittas vezetésHajdúsámson

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.