Hirdetés

Hirdetés

Elbaltázott mobilparkolások: egy kis figyelmetlenség is sokba kerül Debrecenben

2019.04.04. 13:24

Elbaltázott mobilparkolások: egy kis figyelmetlenség is sokba kerül Debrecenben
Reklamálni lehet, csak nincs értelme... (Fotó: illusztráció)

A rendszer kegyetlen. Nincs méltányosság.

Hirdetés

Hirdetés

Rövid időn belül ketten is elbaltázták a mobilparkolást Debrecenben egy kis figyelmetlenség miatt, és mélyen a zsebükbe kellett nyúlniuk, mert a debreceni „rendszer” méltányosságot nem ismer ilyen esetekben.

Előbb kolléganőnk nyomott félre a telefonján, és ütött be a városon belül rossz parkolózónát, hármas helyett egyest, így 480 forint helyett 6240 forintba került egy órányi parkolás, mert a DV-Parking kíméletlenül bevasalta rajta a büntetést,

nem csak a két zóna közötti díjkülönbözetet!

Egy másik esetről szereztünk tudomást minap. Emberünk nemrégiben a város zónaszámát ütötte rosszul, 4001 helyett 4401-et pötyögött a telefonjába, majd ment a dolgára, nem sejtvén azt, hogy nyíregyházi szolgáltatást vett igénybe. Amikor később ezzel szembesült, felkereste a debreceni fizető parkolóhelyek üzemeltetését végző cég ügyfélszolgálatát, ám ott közölték vele, hogy Nyíregyházáról a díjat behajtani nem tudják, így a büntetéstől nem tekintenek el. 4420 forintba fájt neki szűk fél óra parkolás.

Így egyszerre parkoltam Debrecenben és Nyíregyházán egy időben. Copperfield mehet a francba, ezt csinálja utánam... Egy újabb kis fűszer szeretett városomból - fogalmazta meg viccesen a csalódottságát debreceni barátunk a közösségi portálon.

 

Tanulság: a mobilparkoláshoz fokozott figyelem szükséges, a szórakozottabbaknak pedig erősen ajánlott mobil applikációt használni, amivel helyazonosítás (GPS) alapján lehet parkolni.

dvparkingparkolás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.