Hirdetés

Hirdetés

A civilek fontosságáról lesz szó Debrecenben

civishir.hu

2018.11.05. 09:17

A civilek fontosságáról lesz szó Debrecenben

Tájékoztatóra várják az érdeklődőket.

Hirdetés

Hirdetés

A Civilek a Fiatalokért Egyesület mint a Hajdú-Bihar Megyei Civil Információs Centrum címbirtokosa minden érdeklődőt vár a CIVIL INFO – NEA 2019 országos tájékoztató rendezvény debreceni előadására, amit a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya munkatársai tartanak november 6-án 13 és 15 óra között a megyeháza Árpád-termében.

A regisztrációt követően Széles Diána alpolgármester, majd Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés alelnöke mond köszöntőt.

Előadások

Dr. Kecskés Péter főosztályvezető, Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya: a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága, a Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya bemutatkozása, rövid előadás a civil területet érintő célokról, jogszabályokról.

Furka Ágnes munkatárs, a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya: tájékoztató a helyi vagy területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatásáról, valamint a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) 2019-ben bevezetendő egyéb változásairól, pályázatairól (gyakorlati bemutatóval).

civilek

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.