Hirdetés

Az időjárás is a Campus Fesztiválnak kedvez

civishir.hu

2018.07.16. 10:36

Az időjárás is a Campus Fesztiválnak kedvez
Képünk illusztráció. (Fotó: pixabay)

Sok napsütés várható némi záporral.

Hirdetés

Az időkép előrejelzése szerint a fesztiválozóknak nincs okuk félelemre.

A július 18-án kezdődő rendezvény ideje alatt egy-két zápor ugyan előfordulhat, de többségében a napsütésé lesz a főszerep.

Szerdán a szél okozhat némi problémát, de a borultabb ég ellenére is 21-28 fok között alakul a nappali hőmérsékelt. Elszórtan csapadék várható, de ez csak egy kis felfrissülére lehet elegendő. 

Csütörtökön tovább melegszik az idő, délután 23-32 fokot mérhetünk. Jelentős mennyiségű csapadék nem várható. A leghidegebb órákban 17-22 fok valószínű.

Péntekre eltűnnek a gomolyfelhők és napos idő várható. A minimumhőmérséklet 15-20, a maximumhőmérséklet 27-32 fok között alakul.

A hétvége további részében csak szórványosan fordulhat elő zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet szombaton 16-21, a legmagasabb hőmérséklet szombaton 26-33 fok között alakul. 

A fesztivál szervezői folyamatosan nyomon követik az időjárás alakulását.

Tapasztalataik szerint az emberek szívesebben látogatnak ki a rendezvényre, ha nincs kánikulai meleg.

Az biztos, hogy csapadék miatt most sem fog elmaradni egyetlen koncert sem. Az előző években is rendelkeztek vihartervvel, amelyben lehetnek szünetek, leállások a koncertek lebonyolításában.

Az idei fesztivált ezt nem fenyegeti, csak minimális csapadék várható, de a szervezők felkészülnek minden lehetséges időjárási változásra.

Szóljon hozzá!

Hirdetés