Hirdetés

Kósa Lajos a Lokival ugratta Debrecen polgármesterét

Cívishír

2018.04.08. 19:29

Kósa Lajos a Lokival ugratta Debrecen polgármesterét
Tasó László a hajdúsámsoni piacon (Fotó: Facebook)

Van, aki szerint a vasárnapi választás évtizedekre is kihathat.

Hirdetés

A négy évvel ezelőtti választáshoz képest újdonság: a politikusok jelentős energiát fordítottak arra, hogy a közösségi média által az utolsó percig igyekezzenek mozgósítani híveiket. A Fidesz debreceni jelöltjei többször is posztoltak napközben, videókat is megosztva.

Innen tudhatjuk, hogy Kósa Lajos (1. számú választókerület) a malomparki piacon kezdte a reggelt, majd a Csapó utcán „véletlenül” találkozott Papp László debreceni polgármesterrel. Miután a miniszter beszólt egy kicsit nálánál óvatosabb egykori alpolgármesterének, örömködtek egy sort a Loki szombati paksi győzelme fölött. Majd kiderült, hogy Kósa Pósán Lászlóra, Papp pedig Kósa Lajosra szavazott. 

Pósán László (2. számú választókerület) reggel filteres kávét készített a családnak, majd április 8. „történelmi”, „sorsfordító” szerepét hangoztatva buzdított arra, hogy minél többen voksoljanak a pártjára. Szerinte ez a választás nem csak 4, hanem akár 40 évet is meghatározhat.

Pósán László a családjával ment szavazni (Fotó: Facebook)

Tasó László (3. számú vákasztókerület) szombaton még felkereste a hajdúsámsoni piacot a helyi Fidesz-csoporttal. Az államtitkár a véghajrájában telefonon is igyekezett rábeszélni a választókat, ahogy a főnökétől, Orbán Viktortól is láthatta.

RaL

Kósa LajosTasó LászlóPósán LászlóOV2018

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

.