Hirdetés

Papp László fogadta az ország legjobbjait

2018.03.29. 12:34

Papp László fogadta az ország legjobbjait
Papp László gratulál K. Szabó Gabriella kiváló gátfutónak Becsky András (hátul) és Makray Balázs (jobbra) társaságában (Fotó: Miskolczi János)

A polgármester is gratulált a Debreceni Sportiskolának

Hirdetés

Amint arról korábban beszámoltunk, 2017-ben az év sportiskolája a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola lett. Az ötszáznál is több sportolót tömörítő egyesületi sportiskolák között a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola lett az első 1312 ponttal, megelőzve a miskolci (1217,5 pont) és a szolnoki sportiskolát (877 pont).

2017-ben több mint 200 érmet hoztak el a DSC-SI sportolói a hazai és nemzetközi versenyekről. A Debreceni Sportcentrum-Sportiskolában kilenc szakosztályban közel ezer gyerek sportol.

A rangos elismerés okán gratulált a városi közgyűlés 2018. március 29-i ülésén a képviselő-testület nevében Papp László polgármester. A polgármester kiemelte: évtizedek óta remek teljesítményt nyújtanak a Debreceni Sportiskola növendékei és a Debreceni Sportcentrum is számos világversenyt rendezett már, erősítve Debrecen hírnevét.

A városi közgyűlésen Becsky András, a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola ügyvezető igazgatója és Makray Balázs stratégiai igazgató mellett K. Szabó Gabriella vett részt, aki 400 méteres gátfutásban korosztályában európai ranglistavezető, míg a világranglistán második helyezett.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.