Hirdetés

Csoda a gyászban: 45 millió forint jött össze a hármas ikreknek

civishir.hu

2017.12.20. 08:22

Csoda a gyászban: 45 millió forint jött össze a hármas ikreknek
A kép illusztráció

Debrecenben születtek, Hajdúszoboszlón fognak cseperedni.

Hirdetés

Nemzetünk egyként, soha nemlátott erővel s példátlan sikerrel bizonyította példaértékű szolidaritását. Alapítványunk és a gyászoló család köszöni mindenkinek az adományokat! Mi folytatjuk eddigi munkánkat. A honlapunkon figyelemmel kísérheti bárki a család élettörténetét majd a “hármas ikrek életútja” almenüben – számolt be az örömhírről, az összegyűlt 45 millió forintról a család ügyét felkaroló Tündérkör Alapítvány.

Mint ismeretes, december 15-én a Debreceni Egyetem Klinikai Központjában egészséges hármas ikreknek adott életet egy 32 éves hajdúszoboszlói óvónő a terhesség 32. hetében. Császármetszés során a babákat (két lányt és egy fiút) rendben kiemelték, majd az anyuka állapota romlani kezdett, végül – valószínűleg a HELLP szindróma következtében – életét vesztette.

A kicsik a koraszülött intenzív osztályon vannak, jó állapotban, egyelőre inkubátorban, folyamatos megfigyelés alatt. Ahhoz, hogy hazatérhessenek, súlyuknak még gyarapodnia kell. Édesapjuk hajdúszoboszlói otthonukban várja őket.

A Tündérkör Alapítvány Facebook-oldalán azt írja, adományozó csatornáik egészen a kicsik 18 éves koráig működni fognak a mostani feltételekkel. 
Hajdúszoboszlóhármas ikrek

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.