Hirdetés

Hirdetés

EKF 2023: A Fidesz árulást sejt az MSZP támadása mögött

Cívishír

2017.03.31. 11:54

EKF 2023: A Fidesz árulást sejt az MSZP támadása mögött
Pallás György többek között a zenede leromlott állapotát említette (Fotó: archív/cívishír)

Nem értik, mi az oka a debreceni pálfordulásnak.

Hirdetés

Hirdetés

A Fidesz debreceni szervezete közleményben reagált Pallás Györgynek, az MSZP megyei elnökségi tagjának szerdai sajtótájékoztatójára. Mint arról beszámoltunk: Pallás György kétsébe vonta, hogy Debrecennek valóban érdemes-e részt vennie az Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázaton. 

A Fidesz debreceni szerveztének közleményét szó szerint adjuk közre: 

Debrecen Európa Kulturális Fővárosa pályázatát a városi közgyűlésben ülő képviselők, pártállástól függetlenül aláírásukkal támogatták, köztük volt Madarasi István is az MSZP politikusa.

Alig telt el néhány hét, Pallás György az MSZP megyei elnökségének tagja az ellenkezőjét mondja, Debrecen ne akarjon Európa Kulturális Fővárosa lenni.

Ezek szerint az MSZP sorain belül vagy nagyon súlyos törésvonalak vannak a város fejlődésével kapcsolatos elképzeléseket illetően, vannak akik, mint Pallás György kicsik szeretnének lenni vagy az MSZP azt a cirkuszt játssza, mint amit már egyszer eljátszott a fővárosban.

Ott aláírásukkal, szavazatukkal támogatták a fővárosi közgyűlésben, sőt a Parlamentben is az Olimpia rendezésével kapcsolatos pályázat ügyét, majd látványosan ez ellen fordultak és elárulták azt az ügyet, ami az egész nemzet számára jelentett volna nagy lehetőséget, köztük Debrecennek is.

Ha ez utóbbi az igaz, akkor úgy tűnik, hogy a szocialisták helyben ugyanazt a hátba döfést kívánják eljátszani, amit máshol már megtettek és újra tanúbizonyságát adják annak, hogy egy lyukas fillért sem ér a szavuk.

Nyugodtan összebútorozhatnak a Jobbikkal, mert mind a kettő mást mond reggel, éjjel meg este

- zárul a Fidesz közleménye.

MSZPFideszEurópa Kulturális Fővárosa

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.