Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szeretnél skandináv stílusú otthont?

| 2023. 03. 13. | 13:43:00
XXX
Szeretnél skandináv stílusú otthont?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A skandinávok az élet számtalan területén alkotnak maradandót: gondoljunk csak a jóléti államra, az oktatási rendszerre, a friluftslivre, azaz a természetközeli létre, a lagomra, amely megtanít arra, hogy ne essünk túlzásokba, de persze nem mehetünk el szó nélkül a svéd könnyűzene és a krimik fergeteges világa mellett sem. 

De ha már a skandinávokat emlegetjük, nem hagyhatjuk ki a róluk elnevezett lakberendezési stílust sem, és persze a bútorokra is ki kell térnünk. Ezt fogjuk mai írásunkban megtenni, ahol is a skandináv stílusú otthonokat vesszük górcső alá.

Mitől lesz skandináv egy otthon?

Még ha nem is mindenki élhet úgy, hogy a Prémium bútoráruházban vásárolt skandináv Actona kollekció kényelmes, kerek formájú és hívogató foteljéből csodálja a sarki fényeket, de azért az életérzésből visszaad valamit, ha legalább a fotel ugyanaz.

A webáruház újdonsült darabjai egytől egyig a skandináv lakberendezési és bútorgyártási stílust viselik magukon, a tömeggyártás pecsétje nélkül.

Ha tehát különlegesebb bútordarabokra vágyunk, amelyek még mindig a skandináv jegyben készültek, akkor a legjobb helyen jársz az Actona által gyártott bútoroknál.

Jut idő mindenre!

A skandináv felfogás szerint minden csak úgy kerül be az otthonunkba, hogy annak feladata, funkciója van, így el tudjuk kerülni azt, hogy hasztalan dolgokkal zsúfoljuk tele a lakást vagy a házat. A szellős térben jobban ki tudunk kapcsolni, egyszerűbben el tudjuk intézni a dolgainkat, hiszen nem hátráltatnak bennünket felesleges tárgyak.

Ezzel egyidejűleg a skandinávok mindenre annyi időt fordítanak, amennyit kell, egy szemernyivel sem többet – ez is a lagom egyik titka. Így annyit dolgoznak, amennyit feltétlenül muszáj, hogy aztán a család vagy a barátok körében inkább olyan elfoglaltságoknak hódoljanak, amelyben örömüket lelik. 

Ebben lesz tökéletes partner a Prémium bútoráruház Actona kollekciója, amely letisztult, otthonosságot sugárzó formáival, melegséget árasztó színeivel és textúráival minden otthon méltó díszei lehetnek - természetesen hasznos funkcióval megspékelve.

Így aztán ha alaposan megnézzük a kínálatot, kecses, lekerekített formájú, erős szövettel ellátott étkezőszetteket, exklúzív formatervezésű bárszékeket, a mackós “teddy” trendet idéző, pihe-puha foteleket találhatunk, amelyeket élmény lesz használni.

Egységes stílus!

A skandináv stílus nagy előnye, hogy a jegyében készült bútorokat könnyű lesz összeválogatni, hiszen színben és letisztultságban mind-mind tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Így aztán nekünk csak annyit kell tenni, hogy a kellemes, természetközeli, kissé semlegesebb színű falak mellé színben harmonizáló, hol sötétebb, hol világosabb bútorokat választunk.

Azzal, hogy gyorsabban be tudjuk rendezni otthonunkat, az élet még fontosabb dolgaira, a kapcsolatokra, a feltöltődésre és a kikapcsolódásra is bőven jut majd időnk!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Esővízgyűjtők: 70,4 milliót költenek ötezer tartályra
Esővízgyűjtők: 70,4 milliót költenek ötezer tartályra
Eredményes volt a debreceni önkormányzat közbeszerzése.
Hirdetés
Hirdetés
Az ipar és a leendő munkavállalók találkoztak a Debreceni Egyetemen
Az ipar és a leendő munkavállalók találkoztak a Debreceni Egyetemen
A rektor szerint a lehető legjobb helyen vannak a hallgatók.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.