Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A legnépszerűbb magyar fejlesztésű online játékok

| 2023. 03. 13. | 13:19:00
XXX
A legnépszerűbb magyar fejlesztésű online játékok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A legjobb helyen jársz, ha az online játékok hazai kínálatára vagy kíváncsi, ugyanis most összegyűjtöttünk néhányat a legnépszerűbb magyar fejlesztésű online játékok közül.

  • Honfoglaló
  • Imperium Galactica
  • King Arthur: Knight’s Tale
  • Crysis Warhead
  • Crysis

Mérd össze a tudásod másokkal a Honfoglaló online kvízjátékban

Ha nem tartozol a vérbeli gamerek közé, akkor is biztosan találkoztál már ezzel az online stratégiai kvízjátékkal, amely 2022-ben debütált a piacon, és azóta akkora sikerre tett szert, hogy cseh, spanyol, angol, bolgár, arab, török, román és többek között német nyelven is megjelent, illetve társasjáték formájában is kiadták már több országban.

A győzelmet akkor érheted el, ha helyesen, és minél rövidebb idő alatt válaszolsz a kérdésekre ezzel egyidőben folyamatosan növelve a birtokodban lévő területet.

Ez érdekes: pereskedésbe keveredett a játék ötletgazdája

A Honfoglalót egy egyetemista, Bihari Attila találta ki, aki később a játékot fejlesztő THX Games ügyvezetője lett. Játékfejlesztői pályafutása azonban nem indult zökkenőmentesen, mivel a kezdetekben Vágó István azzal vádolta meg, hogy tőle lopta az ötletet. A pereskedésből végül Bihari Attila szállt ki győztesen.

King Arthur: Knight’s Tale

2022 tavaszán jelent meg a NeocoreGames gondozásában az Artúr király mondakör világába elkalauzoló játék, a King Arthur: Knight’s Tale című, online PVP módban is játszható videójáték.

Ez egy taktikai játék szerepjátékos elemekkel bővítve, amelyben a hőseidből álló csapatodat és Camelot várát is fejlesztened kell, illetve küldetéseket kell végrehajtanod. Feladataid során számos ellenséggel találhatod szemben magad, miközben egy dark-fantasy kalandban lehet részed.

Az Imperium Galactica játékok az űrbéli kalandok kedvelőinek

Bár két játékról van szó, az Imperium Galactica II volt az, amelyik nagyobb népszerűségre tett szert. A játékokat a Digital Reality fejlesztette ki, az elsőt 1997-ben adták ki, a II-est pedig 1999-ben.

Az Imperium Galactica játékok alapjában véve stratégiai játékok, melyekben a játékosnak űrbéli kolóniákat kell fejlesztenie és védelmeznie, mindezt a számunkra távoli jövőben, 3200-ban.

Van ám harmadik rész is, csak más néven fut

A játék harmadik kiadása is elkészült, viszont a Digital Reality és a Philos Laboratories is elvesztette a névjogokat, végül az Imperium Galactica III helyett Nexus: The Jupiter Incident név alatt adták ki a folytatásnak szánt játékot.

Ismerkedj meg az FPS-játékokkal a Crysis Warhead segítségével

Ha új vagy még a online gaming világában, és kíváncsi vagy, mit is takar pontosan az FPS-játék fogalma, akkor kezdd meg az ismerkedést a magyar fejlesztésű Crysis Warhead játékkal, ami azért is nagyon jó kezdésnek, mert alacsony gépigényű. Ez azt jelenti, hogy még akkor is magas felbontásban játszhatsz vele, ha történetesen Windows XP van a számítógépeden.

Ezt a belső nézetű lövöldözős játékot (FPS), amely multiplayer módban is elérhető, a Crytek Budapest fejlesztette ki, és 2008 őszén jelent meg. A játék főhőse Michael Sykes őrmester, akit becézve csak Pszichónak neveznek, és akinek a kalandjait kísérhetjük figyelemmel egy trópusi szigeten.

Teljesíts megbízást a Delta Force tagjaként

A Crytec Budapest 2007 végén adta ki a Crysis című játékot, amely szintén egy szigeten játszódik, és szintén belső nézetű lövöldözős játék. Mindenképp érdemes a Crysis Warhead „felmenőjét” is kipróbálni, hiszen annak ellenére, hogy egy kicsivel korábban megjelent játékról van szó, a fejlesztők kitettek magukért, és az izgalmas sztori mellett számos különlegességet csempésztek a játékba.

A Crysisban a Delta Force tagjaként teljesíthetsz küldetéseket, miközben a Nomád becenévre hallgató Jake Dunn bőrébe bújhatsz.

Melyik lesz a te kedvenced?

Végső soron neked kell eldöntened, melyik játék tetszik a legjobban, és melyik lesz a te kedvenced. Ahhoz, hogy a legjobb döntésre juss, jó, ha minél több típusú, tematikájú játékot kipróbálsz. Ne is húzd tovább az időt, vágj neki a virtuális kalandoknak!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Esővízgyűjtők: 70,4 milliót költenek ötezer tartályra
Esővízgyűjtők: 70,4 milliót költenek ötezer tartályra
Eredményes volt a debreceni önkormányzat közbeszerzése.
Hirdetés
Hirdetés
Az ipar és a leendő munkavállalók találkoztak a Debreceni Egyetemen
Az ipar és a leendő munkavállalók találkoztak a Debreceni Egyetemen
A rektor szerint a lehető legjobb helyen vannak a hallgatók.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.