Hirdetés

Válogasson debreceni munkaerők közül – van miből!

civishir.hu

2011.05.02. 09:20

Válogasson debreceni munkaerők közül – van miből!
Sokan vannak, kevés helyre (Fotó: www.unideb.hu)

Debrecen – Az ígéret szerint a kiállítók összesen 400 állást kínálnak a május 4-i Állásbörzén, de gyakorlati hely, céges gyakornoki program, hazai és külföldi ösztöndíj lehetőségek, diákmunka is várja a fiatalokat.

Hirdetés

Május 4-én ismét Állásbörzének ad otthon a Debreceni Egyetem főépülete, a Hallgatói Karrier Iroda és Szolgáltató Központ szervezésében. Az idén végző nagyjából 9 ezer hallgatónak lesz miből válogatni, hiszen az egyetemi börze immáron kinőtte az intézményi, sőt a városi falakat is. A mostani eseményre az egész Észak-alföldi régióból várják a résztvevőket, ennek függvényében a kínálati oldal is ehhez a létszámhoz alkalmazkodik. Idén tavasszal több mint 50 kiállítóra lehet számítani, akik több mint 400 álláslehetőséget kínálnak.

A diploma nem elég

A rendezvény elsődleges célja hogy felhívja a hallgatók figyelmét a karrierépítés fontosságára. Karriertervezés, előrelépési lehetőségek, szakmai elhivatottság, kreativitás - ezek a 21. század munkaerő-piacának kulcsszavai, ezek azok a tulajdonságok melyeket a cégek elvárnak a pályakezdő diplomásoktól. Azok, akik tudatosan építik a jövőjüket, nagyobb eséllyel találnak megfelelő munkahelyet. Ma már nem elég szimplán egy diploma, egy oklevél az állásinterjún. A munkaerő-piac erősen túlterhelt és hihetetlen mértékű szelekció jellemzi. Jelen rendezvény ezt a többletet igyekszik biztosítani, hogy az álláskeresők jobban megállják helyüket a végzést követően és a munkaerő-piacon megfeleljenek minden elvárásnak.

Szóljon hozzá!

Hirdetés