Hirdetés

Osztja a Jobbik a kormánypárti „hazugsággyárakat”

Cívishír

2018.06.16. 14:45

Osztja a Jobbik a kormánypárti „hazugsággyárakat”
„Viták esetén már úgy érzem magam, mintha úriemberként ringbe szállnék és velem szemben egy maffiafőnök ülne gépfegyverrel...” – mondta Vona Gábor egy ízben az osztrák Die Presse című lapnak

Több sajtópert is megnyert az utóbbi napokban az ellenzéki párt.

Hirdetés

Négy sajtópert nyert a Jobbik a kormánypártok hazugsággyáraival szemben – közölte június 16-án a párt sajtóosztálya.

Mint írják, „először jelenkorunk Pravdája, Gajdics Ottó Magyar Idők nevű vicclapja bukott el Staudt Gáborral szemben, miután a Fővárosi Törvényszék előtti elsőfokú eljárásban kiderült, nyomokban sem tartalmaz igazságot az őt áfacsalási ügyletekkel kapcsolatba hozó lejárató cikkük”. 

– Csütörtökön a már a nevében is az '56-os hősöket gyalázó pestisracok. hu-t kötelezte szintén elsőfokú ítéletében a bíróság Sneider Tamással szemben helyreigazításra, mert azt hazudták róla, a hasonszőrű Origóval egyezően, hogy elrejtett a nyilvánosság elől egy mátrai vadászházat. Pénteken újra a Magyar Idők következett, akik a korábban teljesen inaktív székesfehérvári Jobbik-alapszervezet feloszlatása után írtak valótlanságokat a megszűnés okairól. A nem jogerős határozat meghozatala során újra kiderült, hogy a magát érthetetlen okból újságírónak képzelő, „Gabay Dorka” nevű médiamunkásnak nagyon nehezen megy igazat írni bármiről is – számolt be a Jobbik. 

Egy jogerős ítéletről is tájékoztatta: – A Borsot jogerősen helyreigazítás közzétételére és perköltség megfizetésére kötelezte a Fővárosi Ítélőtábla, amiért Vona Gáborról azt hazudták, hogy nem ment el a Fidesz szóvivői, a hozzájuk hasonlóan kereszténydemokrata Terry Black és Amanda Elstak elleni perben egy el sem rendelt szembesítésre.

JobbikSajtóperek

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.