Hirdetés

Balázsék Vajna rádiójában szívatták a Fideszt

Cívishír

2018.02.26. 13:33

Balázsék Vajna rádiójában szívatták a Fideszt
Rákóczi Feri, Sebestyén Balázs és Vadon Jani (Fotó: Facebook/Rádió1)

A rádiósok kifordították picit a valóságot.

Hirdetés

Bár a kormányszócsőként funkcionáló Magyar Idők, az Origo, vagy éppen a „közszolgálati” hirado.hu vasárnap este igyekezett minimális terjedelemben, fű alatt beszámolni arról, hogy megégette magát Lázár János városában a regnáló hatalom, a szintén lojális Pesti Srácok és a 888.hu nem ment le kutyába, vezető hírként számolt be az időközi polgármester-választás eredményéről. Legalább életjeleket küldve arról, hogy a Fidesz oldalán is létezik még a valóságot visszatükrözni és nem elnyelni szándékozó média.

Andy Vajna rádiójában aztán Balázsék hétfő délelőtt meghekkelték kissé a Habony-művek fékezetlen habzású kormányzati sikerprogandáját.

Ha a nemzet első számú filmprjoduszere a Bentley-jében élvezte végig Vadon Janiékat, talán a szivarfüst is a hallójáratain távozott. Mert a fiúk, akik egyébként sem állnak arccal a Főmérnök dolgozószobájának irányába, fordítottak picit a dolgon.

– Egyrészt a legfontosabb, hogy az ellenfél legyőzhető, ezzel bebizonyították! Azért is fontos ez a győzelem, mert a rockerek elhihetik, hogy nem a régi mérkőzésen játszanak, ahol nincs esélyük győzni. Hanem olyan új meccs kezdődik, ahol okos taktikával lépve a pályára, nem reménytelen a helyzet. Miért fontos ez a győzelem, hogy most nyertek a metal-rajongók? Mert a saját érdekeiket háttérbe szorítva, lemondva az egyéni lehetőségekről, összefogtak és egy emberként szavaztak! – ecsetelték Balázsék röhögve, A dal című produkciót összemosva Török Gábor politikai elemző friss kommentárjával.

RaL

Andy VajnaBalázsékRádió1

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.