Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Hotel Délibáb veteránjai a Füredi Sörözőt is elintézték

| 2012. 10. 01. | 23:09:11
A Debrecen kupa elődöntője után a bajnokságban is könnyedén verte az Ecuadorból lett Hotel Délibáb ifjabb Szima Gábor Füredijét.
A Hotel Délibáb veteránjai a Füredi Sörözőt is elintézték
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A debreceni kispályás labdarúgó bajnokság első osztályának hétfői rangadóján a „szoboszlói szállodásokat” nem nyomta agyon a győzelmi kényszer, magabiztosan nyerték meg a rangadót, és már csak egy mérkőzés választja el Nagy Szabolcsékat a bajnoki címtől. A Füredi még a sokszoros utánpótlás válogatott lokista tehetséget, Szécsi Márkot is hadrendbe állította, hogy kiénekelje a sajtot az egyre korosabb, de még mindig meghatározó vetélytárs szájából. Nem hiába; tavaly végig vezetve a tabellát, az utolsó fordulóban bukta el a Szima-csapat a bajnokságot, s nyerte azt meg az akkor még Ecuador néven szereplő rivális. 

A mérkőzés első félideje kiegyenlített játékot hozott, felválta alakultak ki helyzetek a kapuk előtt, sőt a gólok is: Nagy Zsolt találatát a füredis Kanál egyenlítette ki. A második félidő első percei az elsőhöz hasonlóan teltek, a csapatok nyílt sisakkal rohamozták a kapukat. A heves tűzijátékból a Hotel Délibáb jött ki jobban,  egymás után két gólt is szereztek Dobosék, ami láthatóan megtörte az ellenfelet.  A hátralévő időben a taktikusan és látványosan játszó Bogdanovicsék lefocizták az egyre idegesebbé váló Bereczéket, akiket csak kapusuk, Szécsi Gergő mentett meg a még nagyobb veréstől. 

Amennyiben október 8-án a tabella kilencedik helyén álló DMSE-t is legyőzi a Hotel Délibáb, úgy a csapat megnyeri az első osztályú kispályás labdarúgó bajnokság idei kiírását. A Füredi nem csak a nagy vetélytárs sikere miatt bosszankodhat, vereségével a dobogó is veszélybe került, hiszen a harmadik helyen álló Real Team a vesztett pontok tekintetében jobban áll, mint ifjabb Szima Gábor együttese.

Nem Szécsin múlott a Füredi sikere

Kispályás bajnokság, 29. forduló:
Hotel Délibáb – Füredi Söröző 5-1 (1-1)
góllövők:  Markó Milanics 2, Dobos, Nagy Zs., Bogdanovics, illetve Kanál

A bajnokság állása:

 

A Debrecen kupát már megnyerte a Hotel Délibáb

Az idén ötödik alkalommal megrendezett Debrecen kupa négyes döntőjét szeptember 25-én rendezték az Oláh Gábor utcai műfüves pályán. Az egyenes kieséses rendszerben lebonyolított kupában minden városi kispályás csapat indult, a döntőbe három elsőosztályú csapat mellett, a másodosztályú Hatvan Non Stop jutott be. Az előrehozott "döntőben" a Hotel Délibáb magabiztosan verte a Füredit, míg a másik oldalon a darányi Antal nevével fémjelezett Police ment tovább. A döntőben Bencsikék simán verték a Police-t is, így a Hotel Délibáb nyerte a kupát. A kupa érdekessége, hogy az előző négy kiírást egyaránt a mostani győztes, a korábban Ecuador néven szereplő gárda nyerte.

Elődöntők:
Füredi Söröző - Hotel Délibáb 1-5
Police Columbo SE - Hatvan Non Stop  4-3
Döntő:
Hotel Délibáb - IPA Police Columbo SE 6:3 

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.