Hirdetés

Hirdetés

Kikapott és hatodik a Debrecen

civishir.hu

2014.05.10. 10:13

Varga Tamás összeesküvést sejtet.

Hirdetés

Hirdetés

Harmadjára is összecsaptak a debreceni pólósok a Vasassal a férfi OB I. rájátszásának utolsó, helyosztó körében. A tét a nemzetközi kupaszereplést érő ötödik hely volt. Ahogyan az első meccsen, úgy a harmadikon sem tudott vendégként meglepetést szerezni a Debrecen. A pénteki, mindent eldöntő felvonás elején még 2-0-ra, majd 3-2-re vezetett a Debrecen, de onnantól átvette az irányítást a Vasas. 5-5-nél tudott utoljára egyenlíteni a DVSE, onnantól viszont egy 4-0-s rohammal a Vasas eldöntötte az ötödik hely sorsát.

A mérkőzést követő nyilatkozatában a debreceni tréner azt mondta, hogy a találkozó nem rajtuk múlt és nála ötödik a Debrecen...

Férfi OB I Osztályú Országos Vízilabda Bajnokság - Rájátszás 5-6. helyért, 3. forduló
LACTIV-VasasPlaket - DEBRECEN 11-8 (3-3, 4-2, 2-1, 2-2)
Császár-Komjádi Béla Sportuszoda, 200 néző. Vezette: Petik A., Marjay Zs.
VASAS: Barabás B. - Brguljan 3, Csapó M. 1, Katonás G. 2, Angyal D. 1, Takács B., Steinmetz Á. 2. Csere: Fazekas T., Sedlmayer T., Manhercz Á., Hőna D. 2, Manhercz K., Német T. J. Edző: Földi László.
DEBRECEN: Clark - Kállay M. 1, Marnitz G. 2, Misics 1, Süveges M. 1, Jokics 1, Halek M. 2. Csere: Smitula G., Weszelovszky L., Chilkó M. Edző: Varga Tamás.
Gól - emberelőnyből: 10/2, ill. 10/6.
Gól - büntetőből: 1/1, ill. 1/1.
Kipontozódott: - , ill. Jokics Predrag.
Varga Tamás: Nálam ötödik a Debrecen. Gratulálok a fiúknak, mert ezúttal is mindent megtettek a győzelemért, de ez a meccs ma nem rajtunk múlt.
Földi László: Az első négybe szerettünk volna jutni, végül az ötödik hely jött össze. Ezt mindenképp megérdemelték a srácok. Sokat fejlődtünk az őszi szezon óta

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.