Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lélekemelő Fradi-verés Debrecenben

| 2015. 01. 02. | 22:05:14
Az utolsó másodpercig szoros volt, de megérte izgulni.
Lélekemelő Fradi-verés Debrecenben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két brutális zakó (0-6 és 0-8) után fogadta a Ferencvárost a DHK a MOL-liga alapszakaszában, az újév második napján. Ezúttal is szépen megtelt a Derék utcai jégcsarnok, és mintegy kéttucatnyi Fradi-drukker is gondoskodott az igazi meccshangulatról. Igaz, ők többet foglalkoztak Kubatov Gábor FTC-elnökkel, a vénaszkennerrel és a "buziújpesttel", mint a hokicsapatukkal, vélhetően nem is a jégkorong irátni rajongás vonzotta őket Debrecenbe.

Sejtettük, hogy a végsőkig kiélezett csatát látunk, mert a Fradi legutóbbi vendégjátéka alkalmával is lerágtuk a körmünket. Kétszer vezetett a Fradi, de védőinek kapitális hibáit kihasználva egyenlítettek Bertáék. Az utolsó játékrészben már egy sikerre éhes, tempós DHK-t láttunk, és jöttek is a gólok! Előbb Kaszkov lőtt élményszámba menő gólt, majd az exfradista Berta növelte kettőre az előnyt.

A zöldek azonban nem adták fel, egy perccel a vége előtt levitték a kapust, és 17 másodperccel a vége előtt emberelőnyből felzárkóztak egy gólra. Ekkor megfagyott a vér a debreceni közönségben, de a fiúk szerencsére "megölték" az utolsó másodperceket, és hárompontos diadalt arattak.

Nincs megállás, vasárnap újabb hazai mérkőzést vív a Muhin-gárda: a Brassó teszi tiszteletét Debrecenben (17 óra, Digisport, élő).

Debreceni HK-Ferencváros 4-3 (0-1, 2-1, 2-1)
600 néző, vezette: Varjú, Haszonits, Pálkövi, Sipos.
DHK: Borogyin - Csíki, Voronov, Dancsfalvi, Berta 2 (1), Vaszjunyin - Jemeljanov (1), Szadikov (1), Ladányi, Kuriljuk (1), Kaszkov 1 (1) - Tőkési, Prakab, Hári (1), Könczei 1, Barabás - Okos. Edző: Jevgenyij Muhin.
Ferencváros: Budai - Dubek, Moravec, Guren (1), Novak 1, Kiss Á.(1) - Lencsés (1), Lévai, Németh, Farkas, Papp Cs. - Galló (1), Hegyi, Kiss G., Cerny (2), Rafaj 1 - Hardi, Pál, Revák 1. Edző: Szakács Ferenc.
Kiállítások: 6, illetve 4 perc.

Mesterszemmel

Jevgenyij Muhin: - Gratulálok a csapatnak, hogy két súlyos vereség után összekapta magát. Továbbra is az a gondunk, hogy két "teljes" sorral játszunk, sok a sérültünk, minden meccs előtt szinte kilátástalan a helyzetünk, de soha nem adjuk fel. Az akarat diadal volt a mai siker is.
Szakács Ferenc: - Most is végig hajtottuk a meccset, két harmadon keresztül domináltunk, két komoly hiba miatt mégsem kezdhettük előnyből a harmadik húsz percet. Mi kihagytuk a helyzeteink zömét, a Debrecen pedig mindent belőtt. Ez van, csináljuk tovább, csak hát nagyon bosszantó, ami velünk történik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Az Aquaticum Debrecen Kft. pályázata
Az ajánlatokat május 28-ig várják.
Adóbevallás: siessen, ha még nem fogadta el a tervezetet!
Adója 1+1 százalékáról is dönthet.
Középiskolások ingyenes jogosítványszerzése: körvonalazódik a kép
Sok minden még nem tiszta, de várhatóan hamarosan kormányrendeletet hirdetnek ki.
Támogatott tartalom
A jogosítványszerzők legnagyobb félelme: kiderült, mitől tartanak leginkább
A jogosítványszerzők legnagyobb félelme: kiderült, mitől tartanak leginkább
A szigorú vizsga azért fontos, mert később egy apró figyelmetlenség is okozhat balesetet.
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban – Debrecenben is
A Vodafone folyamatosan fejleszti hálózatát.
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
Parkolási rend a pünkösdi hétvégén Debrecenben
A DV Parking Kft. tájékoztatója.