Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Alapvető edzőtermi felszerelések egy fitneszstúdióhoz

| 2023. 01. 16. | 06:02:00
XXX
Alapvető edzőtermi felszerelések egy fitneszstúdióhoz
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy saját edzőterem indításakor különféle berendezésekre lesz szüksége. Attól függően viszont, hogy milyen típusú konditermet szeretne nyitni, a felszerelésigénye változhat. Egy teljes körű szolgáltatást nyújtó, nagyméretű terem üzemeltetése azt jelenti, hogy a berendezések költségei milliós tételeket is elérhetnek. 

A kezdő vállalkozók többségének az első évben azonban szűkös költségvetéssel kell dolgoznia. Ezért létfontosságú, hogy a megvásárolt berendezés hatékony legyen, és hosszú távon értéket adjon. Így érdemes megfontolni azt, hogy a saját kútfőből történő vásárlás helyett rábízza a terem berendezését profi szakemberekre. A mi javaslatunk a Mánia Fitness csapata, akik az elmúlt évtizedben rengeteg fitneszterem beindításában vettek részt.

Ha mégis saját maga intézné az eszközök beszerzését, akkor okos dolog szelektálni a vásárlásnál, hogy a leghatékonyabban tudja kihasználni a rendelkezésre álló helyet. Annak érdekében, hogy segítsünk kicsit, ebben a cikkünkben felsoroltunk néhány alapvető eszközt. 

Edzőpad

Az edzőpad a súlyzós gyakorlatok végrehajtásához szükséges berendezés, amelyből számos verziót találhat az interneten. Feltétlenül törekedjen arra, hogy egy jól felépített és könnyen állítható padot vagy inkább padokat válasszon! Egy fitneszteremben ugyanis legalább kettőre szükség lesz ebből az eszközből.

Súlyzókészlet

A súlyzók manapság többféle méretben, formában és anyagból készülnek, a műanyag bevonattól a színesen át a fémig, ezért készüljön fel, mert nem lesz könnyű dönteni. A mi javaslatunk az, hogy a helymegtakarítás érdekében válasszon egy állványos készletet, mint amilyen a Mánia Fitness kínálatában fellelhető 2-Tier Beauty Bell Rack is.

Futópad

Fontos lehet befektetnie valamilyen kardió berendezésbe is! Ha megengedheti magának, több különböző típusú gépet is beépíthet. De ha csak egy elhelyezésére van lehetősége, akkor a futópad okos választás. Olyanra lesz szüksége, amely változó dőlésszöggel, illetve sebességgel rendelkezik, és pulzusfigyelést is biztosít. 

Fitneszkerékpár

A fitneszkerékpár a futópad és az evezőgép alternatívája a kardiovaszkuláris állóképességi edzésekhez. A legtöbb edzőteremben általában a spinning kerékpár mellett teszik le a voksukat, mivel tökéletes nagy intenzitású edzések lebonyolításához.

Evezőgép

Ellentétben a kerékpárral és a futópaddal, amelyek inkább az alsó testre összpontosítanak, az evezőgép a fejtől egészen a lábujjig a test minden részét megmozgatja. Arról nem is beszélve, hogy a segítségével rengeteg kalória égethető el. Ezért biztosan akad majd olyan vendég, aki ezt a berendezést keresi, ha betér az Ön edzőtermébe.

Végső gondolatok

Az olyan felszerelések, mint az állítható, kábeles erősítő, a Smith-gép és társai, a legtöbb nagy edzőteremben ugyan alapfelszereltségnek számítanak, de ez nem jelenti azt, hogy minden egyes teremben szükségesek. A vásárlás előtt tehát mindenképpen fontolja meg a célközönségét és a költségvetését!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Európában a magyarok kapják a legolcsóbban az áramot és földgázt
Finn cég végzett összehasonlító felmérést.
Földutakat aszfaltoznak Görbeházán
Fővárosi cég végzi a kivitelezést.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Profibarkács.hu –  Az év 365 napjában Megbízható Bolt
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!