Hirdetés

Közeleg a nap, amikor több kedvünk van sportolni

Cívishír.hu

2018.05.29. 17:10

Közeleg a nap, amikor több kedvünk van sportolni

Magyarországon több mint negyedszázada tartják.

Hirdetés

Május 30-án, szerdán világszerte ismét megrendezik a Kihívás Napját. Magyarországon 1991-ben meghonosodott meg a rendezvény.

A Challange Day célja, hogy kedvet teremtsen a mozgáshoz és az egészséges életmódhoz. A cívisvárosi helyszínek közül az Oláh Gábor utcai Sportkomplexum, a Debreceni I-es Jégcsarnok, a Fórum Debrecen Bevásárlóközpont előtti tér és a Debreceni Egyetem, Egyetem téri sporttelepe is várja a szervezett körülmények között érkező mozogni vágyókat.

A Kihívás Napja debreceni programjai idén is az MSE Klaszter Kft. és Debrecen önkormányzata együttműködésében valósulnak meg.

A központi helyszíni programokra regisztráló iskolák, létszámarányos részvételének függvényében értékes sportszercsomagokat osztanak ki, valamint minden sportolót apró ajándékkal várnak a szervezők a helyszíneken.

Hazánkban eddig összesen 1596 település csatlakozott az eseményhez. Tavaly a versenyben részt vett falvak és városok lakói egyetlen nap alatt több, mint hárommillió negyedórás testmozgást végeztek.

A központi programokon kizárólag előzetes regisztráció alapján lehet részt venni!

A fenti helyszíneken (kivéve a Egyetem téri Sporttelep), a rendezvények kezdési időpontja: május 30. 13.00 óra. A testmozgás időtartama 15 perc.

DebrecenKihívás Napja

Hirdetés

Hirdetés

.