Hirdetés

Jó vagy bowlingban? Guríts!

civishir.hu

2016.06.21. 18:33

Jó vagy bowlingban? Guríts!

Az egyéni versenyszám végjátéka Tiszaújvárosban, a csapatversenyé Debrecenben lesz.

Hirdetés

Hirdetés

A Cívis Egyesület idén második alkalommal rendezi meg Kelet-Magyarország legnagyobb bowlingversenyét, a Cívis Kupát. A tavalyi nagy sikerrel lezajlott első verseny után idén is népes mezőnyt sikerült a nyári időszakban pályára csábítani.

A versenyre, ami négy fordulóból és a döntőből áll, az ország több régiójából is érkeztek versenyzők: Budapest, Vértesszőlős, Székesfehérvár is képviselteti magát játékosokkal. Nem is akármilyen szinten: két válogatott bowlingozó is benevezett a rendezvényre: Luczek Bálint, aki 2015-ben az AMF Világkupán képviselte hazánkat Las Vegasban, a bowlingsport őshazájában, illetve ifj. Rusznyák Róbert, aki szintén részt vett világversenyen országunk színeiben.

A Cívis Kupa 2016 két helyszínen zajlik végig a nyár folyamán: a döntőkre augusztus végén kerül sor. Az egyéni versenyszám végjátéka Tiszaújvárosban, a csapatversenyé Debrecenben lesz. Június elejétől kezdődően mintegy 50 versenyzővel és 11 csapattal indult be a nagyüzem a pályákon. A következő versenynap június 25-26-27-én lesz szombaton Tiszaújvárosban, vasárnap és hétfőn Debrecenben, a Station Bowlingban gurul a golyó.

Minden, a bowlingsport iránt érdeklődő nézőt szívesen lát a helyszínen a Cívis Egyesület!

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.